Interware mailbox-védelem Kaspersky anti-virus szoftverrel

forrás Prim Online, 2003. május 27. 14:26
Partnerségi megállapodást írt alá az Interware Rt. és a 2F 2000 Kft., amelynek értelmében az Interware mailboxainak vírusvédelmét a 2F 2000 Kft. biztosítja a Kaspersky anti-virus szoftverrel, a 2F 2000 Kft. pedig az Interware online portfolióját használja termékei, szolgáltatásai népszerűsítésére.
Mint Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója elmondta: "Manapság minden cégnél, amelyben számítógépet használnak, elengedhetetlen a vírusvédelmi szoftver használata. Az Interware Rt. számára - amely nem csak saját, hanem ügyfelei adataiért, gépei biztonságáért is felel - kiemelt fontosságú, hogy a lehető legmegbízhatóbb szoftvert használja. Levelező szolgáltatásunkat immár több mint 30.000 felhasználó használja nap, mint nap, nem kockáztathatjuk meg, hogy egyetlen ügyfelünk bizalmát is elveszítsük, egy, ma már könnyen áthidalható, probléma miatt."

„A Kaspersky Labs termékei világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendenek az internetszolgáltatók körében - mondta Fórján Csaba, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója. Ez főként a nagy megbízhatóságnak és az egyedülálló finomhangolhatóságnak köszönhető. A szolgáltatók körében is egyre nagyobb problémát jelent a spam, amelyet a Kaspersky szoftvercsomag használata esetén rendkívül hatékonyan, mindössze egyetlen plusz modul bekapcsolásával lehet aktiválni és – természetesen – felhasználónként, csoportonként vagy egyéb szempont alapján testre szabni. A szoftver spamszűrő funkcióját az Interware jelenleg teszteli, reméljük hamarosan erre a problémára is a Kaspersky megoldását választják".

A világ top 50 EdTech vállalata között a Xeropan

Komoly szakmai kritériumok alapján választotta ki a világ 250 legjobb EdTech cégét a TIME magazin és a Statista. A hétezer cégből két pillérre – a pénzügyi erősségre és az iparági hatásra – épülő pontrendszer alapján állították össze a listát, amelyen a magyar Xeropan az előkelő 35. helyet szerezte meg, az európai cégek között pedig a 11. lett és egyben az egyetlen magyar vállalat a nemzetközi ranglistában.

2024. május 3. 21:17

Az AI a technológia jövője, a HONOR pedig úttörő benne

A technológia világában mostanában szinte minden a mesterséges intelligenciáról (AI) szól, a hírek egy része pedig riasztó jelleggel csapódik le: sokan munkák elvesztését, emberek által végzett szakmák megszűnését látják benne. 

2024. május 3. 20:01

Ilyen volt a magyar rádiók zenei repertoárja 2023-ban

Összesen 103 év és kilenc hónapnyi adást sugároztak a magyarországi rádiók 2023. január 1-jétől december 31-ig – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából, amely a magyar rádiók 2023-as zenei repertoárját vizsgálta. A teljes kínálatban a legtöbbet játszott előadó Rúzsa Magdolna volt. Az énekesnőt több mint két és félszer annyiszor hallhattuk, mint a huszadik helyezett Azahriah-t. A tavalyi év legsikeresebb hazai slágere a ValMartól az Úristen, a külföldiek közül Miley Cyrus Flowers című dala volt.

2024. május 3. 18:05

A Xiaomi megerősítette a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 17:25

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség szempontjának egyre fontosabb szerepe van az építészetben, világszerte egyre több vállalat törekszik arra, hogy inkluzív környezetet alakítson ki. A Skanska a befogadás és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével összhangban szintén jelentős hangsúlyt fektet erre. A vállalat az átgondolt tervezés és megvalósítás érdekében együttműködik az Access4you-val azzal a céllal, hogy épületeiben a legmagasabb szintű access4you tanúsító védjegyet szerezze meg. 

2024. május 3. 16:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55