Frissített Office 2003 Beta 2 még ebben a hónapban

Tóth Kristóf, 2003. június 16. 23:50
A Microsoft egyik munkatársa elmondta, hogy a szoftvercég legjobb úton halad afelé, hogy még ebben a hónapban kiadja az Office 2003 második béta verziójának úgynevezett frissített kiadását.
Ismeretes, hogy a Microsoft szóvivője először áprilisban adott hírt arról, hogy a vállalat népszerű irodai szoftvercsomagjának Beta 2 változata rövid időn belül egy frissítést fog kapni, mely frissítés elsősorban a bétatesztelés közben felfedezett kisebb hibák javítását hivatott megoldani. Lényeges azonban, hogy ez a - várhatóan még júniusban megérkező - frissítés nem tekinthető a szoftver Beta 3 verziójának. A Microsoft képviselői ugyancsak áprilisban számoltak be arról, hogy az Office 2003 megjelenésére a cég korábbi terveivel ellentétben előreláthatólag csak az idei év harmadik negyedévében fog sor kerülni.

"Az Office 2003 fejlesztési munkálatai a legnagyobb rendben folynak, vagyis jelen pillanatban minden jel arra mutat, hogy a szoftvercsomag második béta verziójának frissítése még ebben a hónapban el fog készülni. Ezzel együtt természetesen nem lehet kizárni annak az esélyét, hogy valami nem várt dolog közbejön, ebben az esetben pedig elképzelhető, hogy az említett frissítés megjelenése eltolódik a harmadik negyedévre. Számunkra nem a korábban vállalt határidők minden áron történő betartása, hanem sokkal inkább a szoftverek első osztályú minősége a legfontosabb" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a redmondi cég szóvivője.

Tudni lehet, hogy az Office 2003 Beta 2 sokak által várva várt frissítése nem CD-n, hanem csak és kizárólag online módon, az interneten keresztül lesz elérhető, azt azonban egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a frissítés mekkora mérettel fog rendelkezni. Egyelőre nem tudok nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy a frissítés kapcsán egy teljesen új Office 2003 kódot fogunk kiadni, vagy esetleg csak egy kisebb méretű javítócsomagot - mondta a Microsoft szóvivője. Említésre méltó, hogy a közelmúltban kiszivárgott a cégtől egy új Office 2003 változat, melyről az a pletyka keringett, hogy már a szoftver végleges, frissített béta 2 verziója. A Microsoft mindezt határozottan cáfolta, és azt állította, hogy a kiszivárgott anyag nem több egy egyszerű, csak belső tesztelésre szánt verziónál.
Kulcsszavak: office Microsoft iroda

Június 11-én ismét megérkezik Magyarországra a Startup Safari Budapest

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 21:39

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Bővíti a napenergia-kapacitást üllői gyártóüzemében a Lenovo

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 16:57

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38