Az Ericsson nemzetközi interaktív szemináriumot rendez

forrás Prim Online, 2003. november 3. 20:53

Az Ericsson Magyarország 2003. november 3. és 7. között rendezi meg
„Constructive Thinking” című nemzetközi interaktív szemináriumát. A
rendezvény keretében a meghívottak az Ericsson legújabb, jövő
generációs széles sávú vezetékes- és mobil megoldásaival és
alkalmazásaival ismerkedhetnek meg. A szemináriumot Jambrik Mihály
államtitkár, Informatikai és Hírközlési Minisztérium, nyitja meg.
A nemzetközi szemináriumnak Budapest ad otthont, elismerve ezzel az Ericsson Magyarország régióban betöltött szerepét. A rendezvényen kivételes lehetőség nyílik arra, hogy a távközlési iparág meghatározó vállalatainak vezetői és szakértői az Ericsson munkatársainak segítségével, koncentrált formában, saját, kulcsfontosságú üzleti témáikra összpontosítsanak, megvitassák és értékeljék a piaci helyzetet, az iparági trendeket, illetve nyereséges, új üzleti lehetőségeket tárjanak fel cégeik és az iparág számára.

A szemináriumon közvetlenül megtapasztalhatók lesznek már működő, a harmadik generáció (3G) lényegét adó alkalmazások. Az UMTS infrastruktúrára épülő új alkalmazások jelentősen megnövelik az üzleti folyamatok hatékonyságát és minőségi változást hoznak majd mindennapjainkba: az új technológia egyrészt felgyorsítja a hazai információs társadalom fejlődését, ami fontos szempont az európai integrációs folyamat során. Másrészt, egy új iparág van kibontakozóban: a 3G technológia csak számtalan alkalmazással, szolgáltatással válik teljessé, így a nemzetközileg is jegyzett magyar szoftveripar új lehetőséget kaphatna.

Az Ericsson Magyarország K+F részlege komoly részt vállalt mind az UMTS fejlesztésekben, mind a 3G-n túlmutató kutatásokban.

A szemináriumon az érdeklődők a következő alkalmazások élő bemutatóját láthatják majd:

- MMS;
- ADC – Automatic Device Configuration, Automatikus készülékkonfigurálás, lehetővé teszi a mobilkészülékek automatikus konfigurálását SMS-ben érkező paraméterekkel;
- MEX – Mobile Extension, Mobilmellék, segítségével az Ericsson MD110 telefonalközponthoz mobilmellékek rendelhetők, amelyeken keresztül korlátozások nélkül vehetők igénybe különböző szolgáltatások;
- LBS – Location Based Services, helyfüggő szolgáltatások;
- Unified Messaging, Egységes üzenetkezelés – a koncepció lehetővé teszi, hogy különböző típusú üzeneteinket egyetlen felületen kezeljük;
- 3G videotelefónia;
- SSO – Single Sign On, Egyszeri bejelentkezés, segítségével a felhasználók mindössze egyszeri hitelesítést követően férhetnek hozzá különböző szolgáltatásokhoz;
- Blue Cordinator – mobil munkaerő-menedzsment alkalmazás, amely lehetővé teszi a mobilszolgáltatók számára, hogy professzionális adatszolgáltatásokat nyújtsanak mobil munkaerővel rendelkező vállalatok számára;
- Mobilmozi

Stratégiai összefogás az AWS és a Deloitte közt

Több éves, átfogó, stratégiai együttműködésbe kezdett a világ legnagyobb vezetési tanácsadó cége, a Deloitte, valamint a világ legnagyobb nyilvános felhőszolgáltatója, az Amazon Web Services (AWS). A kooperációjuk célja, hogy felgyorsítsák a vállalatok digitális transzformációját, az üzleti műveleteik felhőbe terelésével felkészítsék őket az egyre élesedő versenyre, valamint maximalizálják számukra a felhőalapú technológia üzleti előnyeit. 

2024. május 2. 16:07

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Mit várnak a cégvezetők a mesterséges intelligenciától?

A mesterséges intelligencia térnyerése egyaránt kelt izgalmat és aggodalmat a cégvezetők körében. Vajon mekkora tudással rendelkeznek a mindent elsöprő technológiával kapcsolatban? Elkészült Magyarország átfogó AI&Leadership kutatása, hogy hiteles- és valós képet kapjanak egymásról is a vállalatirányítók.

2024. május 2. 13:29

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Elkészült az egyedülálló hazai AI-kutatás

A mesterséges intelligencia térnyerése egyaránt kelt izgalmat és aggodalmat a cégvezetők körében. Vajon mekkora tudással rendelkeznek a mindent elsöprő technológiával kapcsolatban? Elkészült Magyarország átfogó AI&Leadership kutatása, hogy hiteles- és valós képet kapjanak egymásról is a vállalatirányítók.

2024. május 2. 11:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14