Euro One Számítástechnikai Rt.: partneri díj a Microsofttól

forrás Prim Online, 2003. november 5. 18:40

A legdinamikusabban növekvő licencértékesítő partner díját kapta munkájának elismeréseként az Euro One Számítástechnikai Rt. a Microsoft Magyarországtól.
A díjat Jean-Philippe Courtois, a Microsoft EMEA régiójának elnöke adta át Kucska Árpád vezérigazgatónak az október 29-én, Budapesten megtartott Microsoft Kiemelt Partnertalálkozón.

Az Euro One nagy hangsúlyt fektet a parnterek igényeinek megfelelő egyedi megoldások kialakításában. A cégen belüli önálló Microsoft üzletág létrehozását követően ez az első Microsofttól kapott elismerés amelyben a cég részesült a 2002-es évben megtett lépés óta. Az Euro One Számítástechnikai Rt. a Műszertechnika vállalatcsoport számítástechnikai eszközökre és szolgáltatásokra szakosodott vállalata.
Kulcsszavak: Microsoft Műszertechnika

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59