A 3Com és a Huawei közös vállalata megkezdte tevékenységét

forrás Prim Online, 2003. november 21. 12:27
A 3Com Corporation és a kínai Huawei Technologies Co. bejelentették, hogy minden kormányzati engedélyt megkaptak és mindkét fél aláírta a közös vállalati együttműködésről szóló megállapodást.

A hongkongi székhelyű Huawei-3Com Corporation mostantól nagyvállalati hálózati megoldásokat kínál, beleértve különböző routereket és LAN kapcsolókat. A vállalat fő tevékenységeit a kínai Hangzhou városban folytatja, és egész Japánt és Kínát behálózó értékesítési hálózattal rendelkezik. A megállapodás értelmében a 3Com jogosult a Huawei-3Com közös vállalat összes termékét a világ minden országában 3Com márkanévvel értékesíteni, leszámítva Japánt és Kínát. Kínában és Japánban a Huawei-3Com saját termeléséből és a 3Com-tól egyaránt szállít termékeket.

A Huawei a Huawei-3Com közös vállalat létrejöttéhez a hálózati termékek gyártókapacitásával, mérnöki, terjesztői, marketing- és személyzeti erőforrásaival, továbbá szellemi tulajdonával járul hozzá. A 3Com 160 millió dollárt, kínai és japán működésének eszközeit és bizonyos meghatározott területekre vonatkozó szellemi tulajdonát bocsátja a vegyes vállalat rendelkezésére. Két éven belül a 3Com lehetőséget kap arra, hogy többségi részesedést szerezzen a Huawei-3Com vállalatban.

Kínán és Japánon kívül a 3Com hasznosítja világszerte meglévő elosztási csatornáit, hogy ezáltal is növelje a Huawei-3Com termékek elérhetőségét. A 3Com viszonteladók számára kedvező áron teszi hozzáférhetővé a hang- és adat hálózati termékeinek kiszélesített körét, az egészen egyszerű kapcsolóktól kezdve a professzionális routerekig vezetékes, illetve vezeték nélküli változatokban.

Amint a Huawei-3Com vegyes vállalat megkezdi működését, körülbelül mintegy 1500, elsősorban a Huaweiből származó alkalmazott kezdi meg a munkát, de ezen kívül újonnan felvett munkavállalókat is foglalkoztat majd a vállalat.
Kulcsszavak: 3Com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A munkavállalók véleménye alapján idén a Lufthansa Systems Hungária lett a hazai IT szektor legvonzóbb munkaadója

A magyar munkavállalók körében készített átfogó felmérés alapján az idei évben a Lufthansa Systems Hungária Kft-t választották hazánk legvonzóbb munkaadójának az IT kategóriában. A nagy presztízsű elismeréssel idén tizenegyedik alkalommal díjazták Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit. A kapcsolódó felmérésből az is kiderült, hogy az IT szektor a dolgozók megítélése alapján továbbra is a legattraktívabb iparág Magyarországon.

2024. május 10. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36