Újabb HP akció a Sulinet Expressz programban

A visszaigényelt összegből további digitális képalkotási eszközök vásárolhatók

forrás Prim Online, 2004. június 10. 14:20
A HP Magyarország 2003. július óta kínálja a Sulinet Expressz program keretében számítástechnikai eszközeit. Az eredeti programkiírás szerint az arra jogosult pedagógusok, oktatók, hallgatók, felnőttképzésben résztvevő magánszemélyek, valamint azok, akiknek gyermeke nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy a Felsőoktatási Törvényben felsorolt intézményben hitelesített iskolai rendszerű első alapképzésben vesz részt, csökkenthetik az összevont adóalap adóját, ha ugyanabban az évben számítógépet vagy egyéb számítástechnikai eszközt vesznek, bérelnek,, lízingelnek. Az igénybe vehető adókedvezmény összege adóévenként nem haladhatja meg a 60 ezer forintot.
A napokban megjelent változások értelmében a tartós bérleti és lízingkonstrukciók megszűntek és július 1-től 50%-os önrészt vezetnek be Sulinet Expressz termékek vásárlásakor. Ez azt jelenti, hogy a számla értékének csak fele számítható be, legfeljebb maximum 60.000 Ft értékben. Ugyanakkor július1-ig még a régi konstrukció szerint - 60.000 Ft kedvezmény igénybevételével és önrész nélkül - lehet Sulinet Expressz terméket vásárolni.

A HP rendkívüli, akciós ajánlatokkal igyekszik felkészülni a növekvő keresletre. Termékei közül két multifunkcionális színes másolót, nyomatatót, szkennert, faxot, a hagyományosan slágerterméknek mondható HP Deskjet 5150 színes tintasugaras nyomtatót, a briliáns fotóminőséget garantáló Photosmart nyomtatókat, lapolvasókat valamint kedvező árú kézi-számítógépeket /iPaq/ kínál.
Kulcsszavak: Sulinet HPQ-hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újfajta trendek az irodában

A pandémiát követő időszak jelentős változásokat hozott a vállalatok irodaterületekkel kapcsolatos felfogásában, nagy hangsúlyt helyezve a vállalati kultúra és a produktivitás erősítésére az irodai jelenléten keresztül. A hibrid munkamódok trendje, amely a COVID-19 világjárvány idején nyert lendületet, fokozatosan visszaszorulóban van. A vállalkozások egyre inkább felismerik az irodaterek értékét az együttműködés, a tudásmegosztás és a vállalati kultúra erősítésében.

2024. május 17. 11:33

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38