A Kapsch az Év Beszállítója

forrás Prim Online, 2005. április 28. 14:20
A Matáv Beszerzési Igazgatósága idén áprilisban tartotta a Beszállítói Konferenciát, ahol a Kapsch-csoport nyerte el az Év Beszállítója elismerést a távközlési szakterületen.
A díjat dr. Helényi Ferenc, a Kapsch Szolgáltatói Hálózatok Üzletágának igazgatója vette át a rendezvényen Werle Zoltántól, a Matáv BI igazgatójától.

A távközlési beszállítók között a szállítási volumen alapján három kategóriában - kis-, közepes és nagybeszállító - kerültek átadásra a díjak. A Kapsch az elismerést a nagybeszállítói kategóriában érdemelte ki. A Matáv az Év Beszállítója címet kizárólag az "ajánlottan alkalmas" minősítésű szállítói partnerek körében ítéli oda. E kategóriába jelentős értékű és mennyiségű, késedelem nélkül teljesített szállításokkal, valamint magas színvonalú rendszertámogatás biztosításával kerülhetnek be a távközlési óriáscég beszállítói.

"Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy a Matáv az Év Beszállítója címmel honorálta a munkánkat. Jó érzés, hogy az egyik legnagyobb ügyfelünk a több mint 1200 szállítója közül érdemesnek tart minket a az elismerő cím viselésére. - mondta dr. Helényi Ferenc, üzletág igazgató. -" Az elismerés megerősít minket abban, hogy jó úton járunk. A továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleinket magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki."
Kulcsszavak: díj Kapsch

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A munkavállalók véleménye alapján idén a Lufthansa Systems Hungária lett a hazai IT szektor legvonzóbb munkaadója

A magyar munkavállalók körében készített átfogó felmérés alapján az idei évben a Lufthansa Systems Hungária Kft-t választották hazánk legvonzóbb munkaadójának az IT kategóriában. A nagy presztízsű elismeréssel idén tizenegyedik alkalommal díjazták Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit. A kapcsolódó felmérésből az is kiderült, hogy az IT szektor a dolgozók megítélése alapján továbbra is a legattraktívabb iparág Magyarországon.

2024. május 10. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36