Hordozható digitális médialejátszókkal bővíti termékkínálatát az LG

forrás Prim Online, 2006. január 11. 19:51
Átfogó elektronikai fogyasztási cikk-skálájára építve, a CES 2006 nemzetközi elektronikai kiállításon az LG Electronics bemutatta az amerikai piacnak első hordozható médiaközpontját és két új hordozható digitális médialejátszóját.
A várhatóan 2006 második negyedévétől megvásárolható LG digitális médialejátszók kiváló minőségű kijelzőikkel és a hosszabb lejátszási idővel messze túllépnek a megszokott standardokon. Az LG hordozható digitális médialejátszói és hordozható médiaközpontja mind rendelkeznek videó felülettel is, nagyméretű, nagyfelbontású kijelzőkkel, melyeken videó-felvételeket és fotókat élvezhetünk. A jelenleg kapható készülékek standard lejátszási idejét is messze meghaladják az akár 60 órányi elem élettartamnak, az LG nagykapacitású li-polymer elemeinek és intelligens energiafelhasználási szoftverének köszönhetően.

Az egyedi dizájnnal és vonzó háromdimenziós grafikai felhasználói interfésszel ezek a hordozható lejátszók kecses és kifinomult konstrukciót kínálnak könnyen használható funkciókkal. Az egyedülálló mutatóujjas navigációs megoldás kényelmes és stílusos alternatívát kínál a szokásos hüvelykujjas irányítással szemben. Ezen kívül a lejátszók színes és felhasználó-barát menürendszert kínálnak a készüléken tárolt videó felvételek, zenék, és képek válogatásához. A digitális lejátszók intuitív zene-menedzsment szoftvert is tartalmaznak, így a lejátszási listák könnyen alakíthatók.

PM70 Portable Media Center:
az LG első hordozható médiaközpontja az Egyesült Államokban, a PM70, zenét, videót, és fotókat képes rögzíteni, tárolni, és lejátszani. A 30GB-os drive akár 7.500 dalt, 3.000 videóklipet, 50 órányi TV/mozifilmet vagy akár 45.000 fényképet tud tárolni. 4.3-inches widescreen kijelzője által tökéletes ahhoz, hogy filmeket nézzünk útközben, és kiváló minőségű sztereó hangszórói remekül kiegészítik a készülék briliáns képernyőjét. A PM70 innovatív személyes információ-kezelő technológiával (PIM) rendelkezik, így szinkronizálható a Microsoft Outlook®-kal, a névjegyek és a naptárbejegyzések tárolhatók és megtekinthetők, sőt akár e-mailjeinket is elolvashatjuk anélkül, hogy az útra magunkkal vinnénk a számítógépünket. A közvetlen összetett AV bemenetes TV-rögzítés jóvoltából és az egyszerű külső TV képernyő-kimenettel – hogy az online szolgáltatók által kínált egyre tágabb tartalmat ne is említsük – a szórakozás mindig kéznél van.

JM53 Portable Digital Player: Bár a legtöbb mobiltelefonnál is kisebb, a JM53 hordozható digitális lejátszó mégis igen tekintélyes multimédiás koktélt sűrít magába. 8GB-os merevlemeze akár 2.000 dal, 800 videóklip vagy 12.000 fénykép tárolására alkalmas, így még a nagyobb gyűjteményekhez is elegendő tárolókapacitást nyújt. Nagyteljesítményű akkumulátorának köszönhetően – amely akár 30 órányi lejátszási időt biztosít – a gyakori töltés már nem jelent problémát. A készülék többféle zenei fájl, úgymint MP3, WMA, OGG és ASF, valamint MPEG4 videó lejátszására is alkalmas, ezen kívül 1.77-inches 260.000-színes OLED kijelzője ragyogó tiszta, éles képet biztosít videóklipekhez és fotókhoz. Ezen túlmenően, karcsú méreteinek (3.9 x 1.9 x 0.55 inches) köszönhetően rugalmasan, bárhová magunkkal vihetjük.

FM30 Portable Digital Player: Ne hagyja magát megtéveszteni az aprócska gyufásdoboznyi méret láttán – a CES 2006 innovációs díjnyertes FM30 hordozható digitális lejátszó telis tele van a legkorszerűbb funkciókkal, amelyek tovább fokozzák a felhasználói élményt. Az FM30 messze túlmegy a megszokott hordozható digitális lejátszók teljesítményén, akku-kapacitása akár 60 órányi folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé, így nem kell a gyakori töltéssel bajlódnunk. 1GB-os tárolókapacitásával a lejátszó akár 250 dalt, 100 videóklipet, vagy 1.500 fotót tud tárolni. A készülék ezen kívül többféle zenei fájlt tud kezelni, MP3, WMA, OGG és ASF, valamint MPEG4 videót. 1.77-inches 260K színes OLED kijelzője ragyogó képet kölcsönöz a videóknak és képeknek. Alig 2.4 inch magasságával, 1.6 inch szélességével és 0.55 inch mélységével, az aprócska FM30 akár divatosan nyakba is akasztható, ha sokat vagyunk mozgásban. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50