Új Avaya üzleti partner Magyarországon

forrás Prim Online, 2006. április 29. 13:59
A növekvő piaci igények és viszonteladói hálózat további növelése érdekében az Avaya az RRC Hungary Kft. bevonásával szélesíti magyarországi a viszonteladói hálózatát.
Ismeretes, hogy az intelligens üzleti kommunikációs megoldások mára nem csak a nagy-, de egyre növekvő mértékben a közepes és kisvállalkozásoknál is fellelhetők. Ezen intelligens üzleti kommunikációs megoldások részben klasszikus alközponti részben pedig adatkommunikációs, szoftver alkalmazás és integrációs képességeket igényelnek azoktól a viszonteladóktól akik ezen megoldásokat értékesítik.

"Az Avaya a meglévő disztribúciós partnerei mellé olyan széleskörű hálózati tapasztalatokkal is rendelkező céget keresett, amely eredményesen tudja értékesíteni kis-, középvállalati megoldásait, elsősorban az IP Office termékkört, illetve a biztonsági és üzleti vezeték nélküli megoldásait, és bennünk megbízható és szakértő partnerre talált" - mondta a megállapodás létrejöttének hátteréréről Virágh Attila, az RRC Enterprise Networking üzletágának vezetője. Az RRC a megállapodás értelmében a termékértékesítés megindításával egyidőben elkezdi az Avaya Business Partner Program keretében az akreditációs folyamatot.
Kulcsszavak: RRC Avaya

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50