A HáziPatika.com az előkelő 13. helyen

forrás Prim Online, 2006. október 27. 09:27
A HáziPatika.com Kft. az előkelő 13. helyen (a 3. legjobb eredményt elért magyar cég) szerepel a Deloitte által összeállított közép – európa 50 legdinamikusabban fejlődő technológiai cége között.
A közép-európai Technology Fast 50 az egyetlen olyan évente megrendezett regionális verseny, ahol a közép-európai technológiai vállalatokat ötéves árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják. A Technology Fast 50 azzal a céllal született, hogy elismerje azokat a leggyorsabban növekvő, dinamikus piaci szereplőket, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és tevékenységükkel hozzájárulnak az egész régió fejlődéséhez.

A HáziPatika.com 1999 áprilisában indított el egészségügyi portálját, amely indulása óta folyamatosan és dinamikusan növekszik. Havi kétszázötvenezer olvasójával és négymillió oldalletöltésével Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb tematikus egészségügyi weboldala. Célja, hogy értékes, korszerű és szakmailag hiteles, az egészséggel és az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat juttasson el elsősorban a nem szakmabeli olvasókhoz. Azokhoz szól, akik egészségi állapotukról, egyes betegségekről, egészségügyi intézményekről szeretnének tájékozódni, illetve egészséges életmódot kívánnak kialakítani. Ennek megfelelően a portál orvosok, egészségügyi szakemberek közreműködésével és szakmai felügyelete mellett készül, valamint igazodik az akadémikus orvostudomány általánosan elfogadott irányvonalaihoz. A naponta frissülő egészségügyi hírek mellett több mint kétezer cikk, kiemelt rovatok, betegséglexikon, egészségügyi adatbázisok, tesztek, kalkulátorok, vizsgálatok, laboreredmény-értelmező, számos interaktív szolgáltatás és webáruház várja az érdeklődőket.

A HáziPatika.com Kft. üzemelteti babaszoba.hu néven az egyik legnépszerűbb baba-mama portált is, melynek havi hatvanezer látogatója több mint hatmillió oldalt tölt le.
Kulcsszavak: HáziPatika.com Fast 50

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55