Az Activision Wii játékai megjelennek az európai üzletekben

OTS - Cégvonal, 2006. december 8. 20:05
Az Activision három új Wii játéka, a  Call of Duty 3 és a Tony Hawk's Downhill Jam az új hardverplatform december 8-i megjelenése után, a Marvel: Ultimate Alliance pedig december 15-étől lesz kapható a kontinensen. Az Activision ezenkívül 2007 elején két újabb játékot, a Rapala Tournament Fishing és a World Series of Poker: Tournament of Champions nevű terméket is piacra dobja.
A Call of Duty 3 a következő generációs #1 játék folytatása, melynek segítségével minden eddiginél jobban beleélhetjük magunkat a történelmi jelentőségű normandiai partraszállás után kibontakozó csatába, amely végül Párizs felszabadításához vezetett. A játék a Microsoft Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerében, a PlayStation2 számítógépes szórakoztató rendszerben és a Microsoft XBox videojáték és szórakoztató rendszerében is használható.

A Tony Hawk's Downhill Jam, amelyet kimondottan a Wii márka kiterjesztéseként fejlesztettek ki, megismerteti a játékosokat a gördeszkás száguldás élményével. Megtudják, milyen érzés egy meredek lejtőn repeszteni, közben trükköket bemutatni és túljárni az ellenfelek eszén. A játék a Nintendo DS rendszerben is használható.

A vadonatúj akciós, szerepjátékon alapuló Marvel: Ultimate Alliance résztvevői a világ legnagyobb Super Heroes hadseregét irányíthatják egy történelmi jelentőségű hadjáratban, amely meghatározza a Föld és a Marvel világegyetem sorsát. A játék a Microsoft Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszerében, a PlayStation2 számítógépes szórakoztató rendszerében, a Microsoft XBox videojáték és szórakoztató rendszerében, PC-n, a PlayStation Portable Entertainment Platform és a Game Boy Advance rendszerben is használható.

A Rapala Tournament Fishing a világ 16 leghíresebb horgászvizére kalauzolja el a játékosokat, ahol a Rapala, a világ legnagyobb horgászfelszerelését gyártó cégének eszközeit használva feledhetetlen élményben lehet részük.

A tavaly megjelent #1 póker játék és márka sikerén felbuzdulva az Activision kifejlesztette a World Series of PokerR: Tournament of Champions játékot, amelynek segítségével a játékosok Chris Jesus Ferguson szurkolóivá és pártfogoltjaivá válhatnak.
Kulcsszavak: Nintendo játék

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36