SAP Hungary Kft.: a várakozásoknak megfelelő eredmények

forrás Prim Online, 2007. január 27. 11:03
Az SAP Hungary Kft. a várakozásoknak megfelelő eredményeket ért el a tavalyi esztendőben: teljes bevétele 25 százalékos növekedést mutat a korábbi évhez képest.
A teljes bevétel 11 767 110 000 Ft-ot tett ki 2006-ban, 25 %-os növekedést mutatva a korábbi esztendőhöz képest. Az SAP Hungary Kft. szoftvereladásokból származó árbevétele 2006-ban 22%-kal, míg a szolgáltatás bevétele 8%-kal  növekedett.

Az SAP Labs Hungary kutatás-fejlesztési központ tevékenységének köszönhetően kiemelkedően, 111%-kal nőtt a szoftverfejlesztésből származó bevétel. Szintén dinamikus, 58%-os növekedést tudhat maga mögött 2006-ban az SAP oktatási-képzési tevékenységéből származó bevétele.

“A 2006-os év több szempontból is nehéznek ígérkezett, hiszen nem csak az ország nézett szembe jelentős eseményekkel (választások, reformprogramok, tüntetések stb.), hanem az SAP-n belül is új struktúrákkal indultunk az évnek. Az eredményeink mindezeket figyelembe véve kiválóak, úgy a cég összteljesítményét, mint az egyes területeket nézve. Ugyanakkor elmondható, hogy a belső átalakulás mellett, amit utóbb értékelve szerencsés időpontban hajtottunk végre, nagy szerepet játszik az is, hogy fejlesztőközpontunk felfutott és ma már teljes forgalmunk több mint 30%-át adja. Ez azért is nagy szó, hiszen itt kizárólag 'szoftverexportról', tehát magyarországi értékteremtésről van szó, amit tobább kívánunk növelni, erősíteni” – mondta el Vahl Tamás, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója.
Kulcsszavak: SAP-hu +mérleg

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai összefogás az AWS és a Deloitte közt

Több éves, átfogó, stratégiai együttműködésbe kezdett a világ legnagyobb vezetési tanácsadó cége, a Deloitte, valamint a világ legnagyobb nyilvános felhőszolgáltatója, az Amazon Web Services (AWS). A kooperációjuk célja, hogy felgyorsítsák a vállalatok digitális transzformációját, az üzleti műveleteik felhőbe terelésével felkészítsék őket az egyre élesedő versenyre, valamint maximalizálják számukra a felhőalapú technológia üzleti előnyeit. 

2024. május 2. 16:07

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Elkészült az egyedülálló hazai AI-kutatás

A mesterséges intelligencia térnyerése egyaránt kelt izgalmat és aggodalmat a cégvezetők körében. Vajon mekkora tudással rendelkeznek a mindent elsöprő technológiával kapcsolatban? Elkészült Magyarország átfogó AI&Leadership kutatása, hogy hiteles- és valós képet kapjanak egymásról is a vállalatirányítók.

2024. május 2. 11:36

Együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány, a Yettel és a CETIN

A magyarországi digitalizáció fejlesztését szolgáló együttműködést közös nyilatkozatban erősítette meg a kormány, a Yettel Magyarország Zrt. és a távközlési infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. A megállapodásban foglaltak szerint a vállalatok 2024-2028 között legalább 72 milliárd forint értékű mobil hálózatfejlesztési beruházást hajtanak végre.

2024. május 2. 09:55

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14