Arculatot vált az Antenna Hungária

Kovács Attila, 2008. március 10. 12:26

Az Antenna Hungária, Magyarország piacvezető műsorszóró cége 2008. március 10-én logót és arculatot változtat.

A korábbi Swisscom leányvállalat 2007 júliusa óta tagja a francia TDF-csoportnak. A logó, amely egy kéz lenyomatát ábrázolja, és a TDF közös arculati elemeként jelenik meg a különböző piacokon, a csoport tevékenységének humán szemléletét szimbolizálja, illetve az Antenna Hungária csatlakozását jelenti a TDF átfogó márkájához.



A kéz a TDF-csoport által képviselt értékeket szimbolizálja, amelyeket az Antenna Hungária szintén magáénak vall. Az új arculattal az Antenna Hungária vevői számára a megbízhatóság és az innováció – két, a vállalat hagyományaiból fakadó érték – ígéretét hangsúlyozza. A logó és az új betűtípusok színkombinációival a társaság a márka fokozott felismerhetőségét biztosítja.

 

Az arculatváltás alkalmából ma tartott sajtótájékoztatón László Géza, az Antenna Hungária (AH) igazgatóságának az elnöke többek között elmondta: a TDF már kilenc európai országban van jelen, mivel a nemzetközi műsorszórásban lát lehetőségeket. Jean-Francois Fenech, az AH vezérigazgatója több fontos megállapítása közül kiemelhetők a következők:

- újdonság, hogy az AH a távközlési szolgáltatók számára infrastruktúra- és karbantartási szolgáltatásokat is kínál,
- a vállalat a műsorszóró és távközlési vállalatok konvergenciáját is ki szeretné használni;
- A TDF csoport tagjaként az AH új interaktív szolgáltatásokat is tervez piacra hozni;
- 2008 a "kihívás éve" az AH számára, hiszen vállalat indul a digitális multiplex tenderen;
- a jelenleg 210 adótoronnyal rendelkező vállalat komoly, (az üzleti terv részvényesek általi elfogadásával) évi átlag 4-7 milliárd forintos, beruházást tervez Magyarországon;
- jelentős lesz a bevételek átalakulása, hiszen amíg a mai teljes árbevétel 60%-a származik az analóg szegmensből, addig 4-5 év múlva a bevétel többsége a digitális szegmens fogja adni;

A Prím kérdésére (hogyan alakul a vállalati struktúra és létszám) Fenech számadatokat nem kívánt mondani, mivel a vállalat idei költségvetését még nem fogadták el. Megemlítette azonban, hogy várható az igényeknek megfelelő folyamatos átszervezés, szükség esetén akár korábban kiszervezett szolgáltatásokat is visszavesznek.


Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55