Új HP virtualizációs rendszer

forrás Prim Online, 2008. november 18. 14:25

A HP a napokban egy olyan szoftver és hardvervirtualizációs megoldást jelentett be, mely érezhetően csökkenti a háttértárolói hálózatok (SAN) költségeit, de egyben egyszerűbbé is teszi a tárolók menedzselését.

A HP új generációs adattárolói virtualizációs megoldása a HP StorageWorks SAN Virtualizációs Szolgáltatási Platform (SVSP) néven kerül forgalomba mely, tovább növeli az adattárolók hatékonyságát és egyszerűsíti a különböző adattároló rendszerek menedzsmentjét.
A HP SVSP egy új, hálózat-alapú adattároló platform, amely egyesíti a HP és akár más gyártótól származó tárolórendszerek erőforrásait. Az új platform együttműködik a HP StorageWorks Modular Smart Array-jel (MSA), és a a HP StorageWorks Enterprise Virtual Array-jel (EVA), valamint számos más gyártó megoldásával, így központosítja a virtuális SAN környezet menedzsmentjét.
A Fibre Channel SAN-t telepítő vásárlók végre nem a már használtnak és elavultnak vélt rendszerek lecserélését, hanem sokkal inkább a kibővítését érik el a HP SVSP megoldása használatával – megvédve ezzel korábbi beruházásaikat is.

Ami miatt csökkenhet a teljes birtoklási költség

HP SVSP kiegészíti a meglevő adatközpontokat, mely segítségével gyorsabban tudnak alkalmazkodni a változó üzleti igényekhez, mindemellett pedig növekszik a rendszer-visszaállítási képessége.

·    Az online adatmigráció lehetővé teszi, hogy könnyen az alkalmazás adatait egyik tárolóról a másikra töltsük egy alacsonyabb képességű tárolóra mentés nélkül.
·    A használt Thin Provisioning segítségével kevesebb hardvert is elég vásárolnia de az üzletmenet változásával gyorsan képes lesz ezt később bővíteni.
·    Lényegesen gyorsabb az adat-visszaállítási képesség - beleértve a klónozást, a pillanatfelvételt, a helyi szinkronizált tükrözést, valamint az aszinkron távirányított tükrözést – mindezt kiegészíti addicionális képességéivel.

Az új HP SVSP az adatokat külön kezeli a folyamatmenedzsmenttől. Ez az új architektúra az erőforrás-menedzsmenttől függetlenül skálázható. Ennek eredményeképpen a HP SVSP a hagyományos architektúrákkal szemben nagyobb skálázhatóságot nyújt a felhasználók számára.

A HP StorageWorks SVSP váhatóan 2008. december elejétől lesz elérhető. A HP StorageWorks-ről bővebb Információ az alábbi címen érhető el: www.hp.com/go/StorageWorks.

Kulcsszavak: HPQ virtualizáció

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

GKID-Mastercard eTOPLISTA 2023 – a legnagyobb és legismertebb webáruházak rangsora

A GKID 2015 óta készít nyilvános rangsorokat a magyar piacon működő, és ott a legnagyobb forgalmat generáló online kereskedőkről. Az e-kereskedelmi kutató- és tanácsadócég a Mastercard közreműködésével idén négy tematikus forgalmi rangsort állított össze. A TOP15 legnagyobb forgalmú e-kereskedő mellett ismét elkészült az élelmiszerek és háztartási cikkek online értékesítésével foglalkozó kereskedőket tömörítő TOP10-es FMCG lista, valamint a legalább bruttó 5 milliárdos online kiskereskedelmi forgalmat elérő, 100%-ban magyar tulajdonú kereskedőkről is rangsor készült. Ebbe a mezőnybe idén is 13 magyar webáruház került be. 

2024. május 30. 17:19

A vállalkozások online jelentlétét tuningolja a Telekom

A Telekom megbízásából készült friss, reprezentatív kutatásból kiderült: a legtöbb vásárló számára nemcsak, hogy bizalmat építő, de vásárlást befolyásoló szempont az, hogy egy vállalkozásnak legyen saját honlapja. A Magyar Telekom legújabb szolgáltatása, az Instant Honlap segíti a gyors és hatékony online jelenlét kialakítását.

2024. május 30. 15:38

Antimikrobiális üvegport fejlesztett ki az LG

Az LG Electronics (LG) fejlett anyagokkal foglalkozó üzletága PuroTec néven egy új antimikrobiális üvegport vezetett be. Az innovatív anyagot a termékhigiénia megőrzésének céljából tervezték, és felhasználása igen sokrétű.

2024. május 30. 12:44

Naperőművel és energiatárolóval bővül a Ganz tápiószelei gyártelepe

Készen állnak a bekötésre a napelemek a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. tápiószelei gyártelepén felépített 2 MVA névleges teljesítményű naperőműparkban. A 4040 darab szolár panel telepítését a budaörsi Forest-Vill Kft. végezte el, amely a fejlesztés következő ütemében egy, az erőműhöz tartozó energiatárolót fog a helyszínen telepíteni. A beruházás várhatóan 2024 végéig fejeződik be, melynek köszönhetően a tápiószelei gyáregység energiaszükségletének jelentős részét megújuló energiaforrásból előállított áram szolgáltatja majd.

2024. május 30. 11:20

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52