SonicWALL: biztonsági mentés és visszaállítás kkv-knak

forrás Prim Online, 2009. március 1. 09:19

A SonicWALL Continuous Data Protection (CDP) megoldás a kis és közepes méretű szervezetek számára kínál teljes és folyamatos lemezalapú biztonsági mentést és visszaállítást a kritikus fontosságú adatok, alkalmazások és rendszerek védelmére.

A SonicWALL CDP átfogó és egyszerűen kezelhető adatvédelmi megoldás, mely megfelelően alkalmazkodik a jelenlegi, új környezethez, ahol a kkv-knak a meglévő erőforrásaikat a maximumra kell járatniuk az egyre szigorodó előírások, szabályok, valamint a folyamatosan csökkenő anyagi források mellett, mindezt az adatok folyamatos elérésének biztosításával.

A CDP széria fenntartja a fájlok többszörös, korábbi verziókban való elérését oly módon, hogy minden szerver és alkalmazásaik – Exchange, SQL, Active Directory – védve vannak a visszaállításhoz szükséges különböző verziókban. A technológia fejlődésével és a szalag-alapú tárolási megoldások elavulásával a vállalatok olyan eszközöket keresnek, melyek gyors visszaállítást, magas fokú rugalmasságot, könnyebb kezelhetőséget és nagyobb megbízhatóságot nyújtanak. A SonicWALL CDP sorozata akár 9 TB kapacitást, gigabites Ethernet csatlakozást, RAID 5 technológiát kínál, melyek segítenek a mai, teljesítményt és megbízhatóságot érintő követelményeknek való megfelelésben.

Főbb funkciók:

Automatikus, transzparens backup: egyszerűsíti a mentési kezelési feladatokat a szabályok betartatásával és automatizált mentéssel.

Kevés beavatkozást igénylő működtetés: jelentősen csökkenti a biztonsági mentések menedzselésének költségeit, lehetővé téve az erőforrások más, bevételt generáló IT-projektekre való átcsoportosítását.

Végfelhasználói kezelés: gyors hozzáférést biztosít a mentett fájlokhoz, a rendszergazdák beavatkozása, és az elveszett fájlok újra előállítása nélkül, ezzel is növelve a hatékonyságot.

Rugalmas katasztrófa utáni visszaállítás: lehetőségeket kínál az offsite vagy site-to-site mentéshez, helyi archiváláshoz az adatok, alkalmazások, teljes munkaállomások vagy rendszerek lehető leggyorsabban történő visszaállításához a folyamatos üzletmenetre gyakorolt legkisebb hatás mellett.

Laptop-, desktop- és szervervédelem:
jelentősen csökkenti az adatvesztés lehetőségét az adatok és adatbázisok (SQL, Exchange, Active Directory) valósidejű védelmével transzparens, ám nem zavaró módon, így biztosítva a felhasználók hatékonyságát, valamint a szerveridő fenntartását.

További információ

Kulcsszavak: SonicWALL kkv

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50