3 ezer dollárt fizet minden felfedezett hibáért a Mozilla

Genda Csongor Zoltán, 2010. július 18. 19:20

A Mozilla már évekkel ezelőtt útjára indította a Mozilla Security Bug Bounty Programot, melynek keretében pénzbeli jutalomban részesítik a szoftverhibák felfedezőit.

A projekt indulásakor 500 dollárban határozta meg az alapítvány a sebezhetőségenként kifizetendő összeget, most viszont 3 ezer dollárra emelték annak mértékét, hogy még jobban motiválják az informatikusokat. Sőt, a biztonsági rések felfedezői egy mozillás pólót is kapnak ajándékba. A 3 ezer dolárt azonban csakis azok kaphatják meg, akik felfedeznek egy a Remote Exploit kategóriába tartozó hibát, ami pontosan azt jelenti, hogy ezen sebezhetőségek kihasználása megvalósíthtaó távolról, az internetről bárhonnan vagy egy belső hálózatból, s az is kritérium, hogy az említett rés már másutt ne legyen dokumentálva a weben. Az akció csakis az aktuális szoftververziókra érvényes, a kiegészítő bővítményekben felfedezett hibákért nem fizet az alapítvány.

Kulcsszavak: Mozilla security

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb díjat nyertek a Zyxel tűzfalmegoldásai

A valós felhasználói tapasztalatokon alapuló kutatás kiemeli a Zyxel Networks termékeinek felhasználóbarát kezelhetőségét, megbízhatóságát és funkcionalitását, amelyek kis- és középvállalati áron nyújtanak nagyvállalati teljesítményt. 

2024. május 31. 16:57

Nagy teljesítményű, ultragyors gaming monitor

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája –  büszkén mutatja be az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellt, egy olyan élvonalbeli monitort, amely az esport-szintű teljesítményt példa nélküli megfizethetőséggel ötvözi. 

2024. május 31. 11:40

A Sandberg komolyan gondolja a gaminget!

Manapság a perifériamárkák jelentős része igen nagy hangsúlyt fektet az esport felszerelések fejlesztésére. Így tesz a Sandberg is, arra törekedve, hogy az EsportsEquipment sorozat a remek árú és magas minőségű gaming termékeiről legyen ismert. A vállalat erre a filozófiára erősít rá Stealth Gamer billentyűzetével és legújabb BossBlaster gaming headsetével is.

2024. május 30. 09:49

Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

Az LG legújabb, játékosoknak szánt, 32GS95UE-B UltraGear OLED monitorja minden eddiginél gördülékenyebb grafikus megjelenítést ígér. A képfrissítési ráta mellett a csúcsfényerő is jelentősen növekedett a gyártó korábbi monitorjaihoz képest, így világosabb környezeti viszonyok mellett is tiszta és élénk képet kapnak a felhasználók.  

2024. május 29. 20:26

2500 oldalnyi Google dokumentum, köztük rengeteg rangsorolási szignál szivárgott ki!

Mintegy 2500 oldalnyi Google dokumentum került nyilvánosságra, melyekben rengeteg rangsorolásra vonatkozó konkrét információi is megtalálható. Sose volt hasonló adatszivárgás a Google-nál. Szuhi Attila, az ITE.hu alapítója és főszerkesztője mutatja a részleteket.

2024. május 29. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52