Online sikertörténet a Vaterával

Álomesküvőre licitált egy pár

Czipperer Dia, 2013. május 8. 13:01

A neten talált egymásra egy fiatal pár, és az online aukciós portálon, a Vaterán vásárolták meg esküvőjüket. A közel két millió forintos nászt Budapesten tartják, és az összeg is jó helyre, egy beteg kisfiúhoz kerül.

Egy jótékonysági árverésre bukkant a neten Adrienn és Péter, akik az interneten keresztül ismerték meg egymást, és ezt a módot választották az esküvőjük megszervezéséhez is: a neten ugyanis egy komplett esküvőre bukkantak, méghozzá a Vatera piacterén. A menyegzőre licitálni lehetett két hétig: több mint 16 ezren érdeklődtek a prémiumkategóriás esküvő iránt.

 

„Profi „vaterások” vagyunk, így amikor megláttuk a felhívást, őrült licitálásba kezdtünk. Folyamatosan figyeltük, ki mennyit ajánl az álomesküvőért, és a határidő közeledtével újra és újra hozzátettünk egy picit. Meg is lett az eredménye: miénk az álomesküvő!” – újságolta a boldog menyasszony, aki nagyon örül, hogy az általuk kifizetett 1 930 000 forinttal a Vatera egy beteg kisfiú, Kovács Benedek külföldi gyógykezelését támogatja.

 

Bár az esküvő ára és tartalma nem mindennapi, a nász mégis visszafogott lesz. Mindössze száz embert szeretnének meghívni. Táncoktatás, a vacsora, az esküvői fotók és film, a dunai hajókázás, a wellness hétvége, a limuzinos szállítás is lesz.

 

De hogyan is zajlott a netes ismerkedés? Adrienn büszkén mesélt a kezdetekről: „Soha nem hittem a netes társkeresésében, de 36 évesen, a barátaim unszolására felregisztráltam egy ismerkedős oldalra, ahol egy hét alatt Péterbe botlottam. Találkoztunk, és szinte azonnal eldőlt, hogy egymás mellett van a helyünk.”

 

 

És hogy mikor kérte meg Péter menyasszonya kezét, Na ez az egy dolog nem a világhálón történt, hanem egy Quimby koncerten. „Természetesen azonnal igent mondtam! Neki is álltunk a szervezésnek, de közbeszólt a licitálás, és április 16-án megnyertük az álomesküvőt!” – mesélték boldogan. Augusztus 2-án, Budapesten fogadnak örök hűséget egymásnak.

 

Lunczner Ádám, az online piacteret is üzemeltető Allegroup marketing vezetője így nyilatkozott a nem mindennapi lehetőségről: „Örülünk, hogy egyszerre sikerült egy pár álmát megvalósítani, és remélhetőleg egy kicsi, de nagybeteg gyermeken is segíteni. Profik tucatjai dolgoznak majd azon, hogy Adrienn és Péter lagzija tökéletes legyen, Benedek pedig minden befolyt fillérrel tovább gyógyulhat. Úgy tűnik, a Vaterán már boldogságot is lehet kapni”.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Már több millió európai Samsung felhasználó veszi igénybe az új One UI 6.1 frissítéssel érkezett Galaxy AI funkciókat

A One UI 6.1 frissítéssel még több eszközön váltak elérhetővé a Galaxy AI funkciók, amelyekkel a Samsung elsőként a – 2024 februárjában megjelent – Galaxy S24 készülékeket látta el. A szoftverfrissítés a Galaxy S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 szériát érintette, az AI funkciók márciustól egyre több készüléken váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően Európa-szerte több millió felhasználó tapasztalja meg a Galaxy AI élményt.

2024. április 30. 19:43

Adatbiztonsági frissítést adott ki az ASUSTOR

Az ADM 4.3 az adatbiztonságra összpontosít. A zsarolóvírusok és más rosszindulatú programok terjedésével az ADM 4.3 megerősíti védelmét és hivatalossá tesz számos új adatbiztonsági funkciót.

2024. április 30. 18:00

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14