SunSystems kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SunSystems

SunSystems vállalatirányítási rendszerből vizsgáztak az ÁVF végzősei

Sikeresen zárult az Általános Vállalkozási Főiskola (ÁVF) 2004-es őszi félének kontrolling szakiránya, amelyen elsőként az iskola történetében a negyedéves hallgatók heti négy órás oktatást kaptak a SunSystems 5 vállalatirányítási rendszer működéséről.

2005. január 18. 11:45

LLP: Ütemezett számlázás SunSystems vállalatirányítási rendszernél

A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Budapest egyik rendszere, a SunSystems vállalatirányítási megoldás, új szerződésmenedzsment és automatizált számlázási funkciókkal bővült.

2004. május 11. 12:10

LLP: SunSystems pénzügyi rendszer a Royal Hotel-ben

A Royalban működő vállalatirányítási rendszer a London Logic Budapest (LLP) szakemberei által bevezetett SunSystems megoldás pénzügyi és üzleti döntéstámogató rendszerére épül.

2003. október 21. 10:56

Piacon a SunSystems vállalatirányítási megoldás legújabb verziója

A London Logic Budapest Kft. (LLP) a múlt héten megrendezett SunSystems Felhasználói Napjának keretei között mutatta be a SunSystesms legújabb, 5-ös verzióját, amely számtalan funkcionális és technológiai újítást tartalmaz.

Kulcsszavak: SunSystems LLP-hu ügyvitel
2003. október 7. 20:39

Az LLP régiós trófeát visz el vállalatirányításában

A SunSystems vállalatirányítási rendszereket forgalmazó cégeket felsoroltató angol tanulmány összesítése szerint az LLP Csoport értékesítette júniusban a legtöbb SunSystems pénzügyi rendszert az EMEA régióban.

2003. augusztus 13. 14:28

LLP Budapest: újabb ERP rendszerek a KPMG-nek

A magyarországi székhelyű KPMG Central and Eastern Europe az LLP Budapest által forgalmazott SunSystemst választotta pénzügyi folyamatainak kezelésére hat kelet-európai országban működő irodája számára. Az LLP-vel együttműködve már összesen 11 KPMG-iroda használja a régióban a SunSystems vállalatirányítási rendszert.

2003. június 5. 13:17

LLP: Túl a háromszázadik SunSystems bevezetésen

Az LLP Budapest Kft. a SunSystems integrált rendszer főkönyvi, tárgyieszköz-nyilvántartási, költségfelosztási, illetve deviza-kezelési egységeit vezette be a La Halle Hungary Kft-nél.

2002. május 9. 11:04

SunB2B: a lényeg

A Microsoft Internet Explorer webböngészőjével használható szoftvereszköz segítségével az ügyfelek, a szállítók és a vállalat saját alkalmazottai is bővíthetik az LLP SunSystems felhasználási lehetőségeinek körét. A SunB2B a legfontosabb üzleti folyamatokat támogatja, így elsősorban a marketing, az értékesítés és a számvitel területén érhető el a korábbinál racionálisabb üzletvitel.

Kulcsszavak: Ariba ügyvitel SunSystems
2001. augusztus 6. 17:11

SunB2B és Ariba

Két termékkör - a SunB2B és az Ariba-család - bemutatása kapcsán a B2B alkalmazási lehetőségeit mutatták be a vállalatirányítási alkalmazások vezető forgalmazójaként ismert London Logic & Partners (LLP) vezetői és szakemberei.

Kulcsszavak: B2B LLP SunSystems ügyvitel
2001. június 12. 18:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

A Black Friday és a kiberhétfő (Cyber Monday) közeledtével a csalók nagyobb sebességbe kapcsolnak, hogy minél több pénzt gomboljanak le a gyanútlan áldozatokról az év kereskedelmi tekintetben legforgalmasabb időszakában. A vásárlók 2021-ben 8,9 milliárd dollárért vásároltak webshopokban a Black Friday ideje alatt, az azt követő kiberhétfőn pedig éves rekordot jelentő 10,7 milliárd dollárt költöttek amerikai webáruházakban. Érdemes körültekintőnek maradni az akciók idején is – segítségképpen az ESET kiberbiztonsági szakértői összegyűjtötték a leggyakoribb átveréseket, amikkel a csalók próbálkoznak a Black Friday-szezonban.

2023. november 21. 19:10