TEAC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TEAC

Színes kijelzős HDD-MP3-Playerek a Teactől

A Teac prezentálta legújabb 20 Gb tárolókapacítású színes kijelzővel ellátott merevlemez-lejátszóját, mely az MP-8000 nevet viseli.

Kulcsszavak: MP3 TEAC
2005. április 21. 21:21

A japán gyártók is tajvanba telepítik a DVD írók gyártását

A vártnál gyorsabb árcsökkentés következtében a japán gyártók a korábban tervezettnél jóval hamarabb megkezdték a DVD író meghajtók gyártásának áttelepítését Tajvanba, állítják egyes tajvani hírforrások.

2003. november 24. 09:44

A TechX kiállítás apróbb újdonságai

A korábbi években PC Expo nevet viselő New York-i TechX számítástechnikai szakkiállításon, ahogy az várható volt, sokkal kevesebb PC-s újdonságot mutattak be, mint az elmúlt években, ennek ellenére azért szinte minden kisebb-nagyobb cég bemutatott valamilyen újdonságot a kiállításon. A kiállítás középpontjában egyébként a kéziszámítógépek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, illetve szolgáltatások vannak.

2001. június 28. 22:28

5 GB-os PC Card meghajtó

A Toshiba America Electronic Components (TEAC) Storage Device Division egy 5 GB-os Type II PC Card merevlemezes eszközzel kibővítette az 1,8 hüvelykes merevlemezes meghajtósorozatot.

Kulcsszavak: winchester notebook TEAC
2001. június 27. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49