A CES 2017 kiállításon mutatkozik be a Samsung POWERbot VR7000 robotporszívója

A minden eddiginél keskenyebb, okosabb és hatékonyabb új robotporszívó maradéktalanul kielégíti a felhasználók igényeit

forrás: Prím Online, 2017. január 5. 07:33

Megérkezett a Samsung Electronics innovatív és népszerű POWERbot porszívócsaládjának legújabb tagja, a VR7000 modell. A januárban, a Las Vegas-i 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) bemutatkozó terméket erőteljes szívóhatás és vékony kialakítás jellemzi – magassága mindössze 97 mm, és 28 százalékkal vékonyabb a Samsung korábbi robotporszívóinál.

Vékony kialakítás, erőteljes tisztítás

Az új dizájn kifejezetten azoknak a vásárlóknak kedvez, akik hatékonyabb automatikus tisztításra vágynak. A Samsung belső felmérése szerint Észak-Amerikában például a felhasználók 39 százaléka azt várja el a robotporszívójától, hogy hozzáférjen a nehezen elérhető helyekhez is, és olyan szívóteljesítménnyel rendelkezzen, hogy ne legyen szükség utólagos kézi tisztításra. 

 

A választott típustól függően a POWERbot VR7000 alapos tisztítást végez: szívóteljesítménye akár a 20 wattot is elérheti, és képes kitakarítani az olyan területeket is, amelyeket a kézi porszívók kihagynak, így például az ágyak és egyéb bútorok alatti részekkel is megbirkózik. 

 

A POWERbot VR7000 Edge Clean Master (szegélytisztító mester) funkciója lehetővé teszi, hogy a készülék a faltól számított 15 mm-es sávon belül haladjon. A készülék a vezető márkák között a legszélesebb, 288 mm-es kefével rendelkezik, ami a porszívó elejéhez közel helyezkedik el, így akkor is könnyedén összegyűjti a port és a hajszálakat, amikor eléri a falat. Emellett az Auto Shutter (automata retesz) leengedése elősegíti, hogy a készülék még több, a szegélyeknél összegyűlt port tudjon felszívni.

 

A POWERbot VR7000 egyedi Self-Cleaning Brush System (öntisztító keferendszer) funkciója jelentősen csökkenti a sörtékben fennakadt por és hajszálak mennyiségét. Ez a technológia a kefe közepén gyűjti össze a szemetet, így megkönnyíti a hulladék porzsákba jutását, és csökkenti a rendszeres karbantartásra fordítandó időt. 

 

 

Minden eddiginél okosabb

A POWERbot VR7000 számos olyan intelligens funkcióval rendelkezik, melyek javítják a porszívó automatikus teljesítményét. A Visionary Mapping Plus és a FullView Sensor 2.0 technológia segítségével a POWERbot VR7000 az alapos tisztítás érdekében feltérképezi és megjegyzi a helyiség körvonalait. Így később bármely felületen képes a piszkos területekhez irányítani önmagát. Emellett észleli, és ki tudja kerülni az akadályokat és az apró (10 mm-nél kisebb) tárgyakat is.

 

Az Intelligent Power Control (intelligens teljesítményszabályozás) funkció automatikusan beállítja a szívás erősségét, így a felület típusának megfelelően optimalizálja a tisztítási funkciókat. Amikor például a gép parkettáról szőnyegre tér át, az optimális működés érdekében a motor a felülethez igazítja a szívóteljesítményt. A Samsung számos háztartási készülékéhez hasonlóan a POWERbot VR7000 is IoT-képes, és alkalmazással távirányítható. Okostelefonról vagy más mobileszközről a felhasználók elindíthatják vagy leállíthatják a porszívót, tisztítási időket ütemezhetnek, és megnézhetik a tisztítási előzményeket. Ráadásul a POWERbot VR7000 kompatibilis az Amazon Echo eszközzel, így a vásárlók már akár hangparancsokkal is vezérelhetik. 

 

„A POWERbot VR7000 lépést tart a mai elfoglalt családok takarítási szokásaival” – mondta el Byung-Sam Seo, a Samsung Electronics háztartási berendezések üzletágának elnöke. – „Csak beállítjuk, és nincs más dolgunk, mint figyelni, ahogy munkához lát. A POWERbot VR7000 navigációs jellemzői, érzékelői, valamint vékony kialakítása és megnövelt szívóteljesítménye együttesen biztosítják, hogy a készülék maradéktalanul elvégezze a dolgát.”        

 

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50