A Samsung a CES-en mutatja be a mosást forradalmasító négyfunkciós mosórendszerét

forrás: Prím Online, 2017. január 6. 09:20

A Samsung Electronics forradalmian új FlexWash és FlexDry mosórendszerét a nagyközönség Las Vegasban, a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) ismerheti meg. 

Ez a sokoldalú mosórendszer két mosó- és két szárítógép előnyeit egyesíti, így több választási lehetőséget biztosít a felhasználók számára, így minden helyzetben az általuk kívánt módon végezhetik el a mosást. Az Samsung alapvető fontosságú mosási technológiáinak széles skáláját ötvöző FlexWash és FlexDry a legfejlettebb és legrugalmasabb mosási megoldást kínálja az elfoglalt, modern családok számára. 

 

Minden egyes mosórekesz egyedi funkciókat nyújt a mindennapos mosási igények kielégítésére. Az elöltöltős FlexWash kapacitása 0,14 köbméter – ez kategóriájában a legnagyobb – így normál és nagy mennyiségű ruha mosására is tökéletes. A FlexWash felső betöltésű rendszer ezt a kapacitást további 0,02 köbméterrel bővíti, és használatával a fő adagtól elkülönítve kisebb adagok moshatók. A nagy adagok mosásához a felhasználók mindkét mosógépet egyidejűleg is használhatják, eltérő beállításokkal. 

 

 

 

Ha a szárításra kerül a sor, a FlexDry képes a nagy adagok kezelésére, miközben lehetőséget nyújt néhány kényesebb darab ezzel egy időben történő szárítására is. A felhasználók ezeket a szárítógép tetején található Delicate Rack zónába fektethetik be, itt a szárítógép kontrollált meleg légáramlattal végzi el a szárítást. A különleges zóna a szárított anyag függvényében automatikusan beállítja a szárítási hőmérsékletet szobahőmérséklet és 35 Celsius fok közé. A fő szárítórekesz a Samsung MultiSteam technológiáját alkalmazza a ruhák felfrissítésére és szárítására, miközben eltávolítja a szagokat és a ráncokat.

 

„Mindenkinek más-más ruhái vannak, ezért különböző tisztítási módokat használunk.” – mondta Seo Byung-Sam, a Samsung Electronics Háztartási berendezések üzletágának elnöke. – „A FlexWash és FlexDry végre egy olyan mosórendszer, amely képes egyszerre minden igényt kielégíteni. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vásárlók számára olyan szabadságot és rugalmasságot biztosítsunk, amelynek köszönhetően az életmódjuk határozhatja meg a mosási folyamatot, nem pedig fordítva.”

 

A Samsung által az egyesült államokbeli vásárlók körében végzett felmérés szerint a vásárlók 87 százaléka a sötét és a világos szín, az anyagtípus és a szennyezettség mértéke alapján csoportosítja a ruhákat mosáskor, a vásárlók 70 százaléka pedig egymás után két adagot is mos. Az új FlexWash és FlexDry mosási megoldás fejlesztésénél a piac átalakítása volt a cél – az, hogy a vásárlóknak egy hatásosabb és hatékonyabb mód álljon rendelkezésére a mosási feladatok elvégzéséhez. A négy rekesz külön és egyidejű használatának lehetősége válasz arra az vásárlói igényre, hogy a ruhák mosása gyorsabban történjen, és emellett az egyes darabok elkülönítése is lehetővé váljon. 

 

 

Az új FlexWash mosógép három alapvető fontosságú Samsung mosási technológiát alkalmaz: SuperSpeed, PowerFoam és Vibration Reduction Technology (VRT) rázkódáscsökkentés. A SuperSpeed a szokásos 60 percről akár 30 percre is képes lerövidíteni a mosási ciklust, a PowerFoam technológia pedig a víz, levegő és mosószer innovatív habkeverékének felhasználásával még a legméretesebb darabokat is képes megtisztítani. A VRT minimálisra csökkenti a rázkódást és a zajszintet. 

 

A FlexWash mosógéphez az egyszerű használat érdekében nincs szükség két külön vízvezetékre, így üzembe helyezéséhez nem szükséges szakember segítsége. Emellett a mindkét mosó- és szárítóegységen megtalálható könnyen elérhető felültöltős rekeszekkel a mosási adagok betöltése és kivétele is kényelmesebbé válik. A rekeszek tetején található átlátszó üvegnek köszönhetően pedig egy pillantással felmérhető a mosási ciklusok állapota.  

 

Emellett a FlexWash és a FlexDry IoT-kompatibilis, olyan intelligens funkciókkal, amelyekkel a felhasználók a gépeiket a Samsung Smart Home alkalmazáson keresztül okostelefonjaikkal is vezérelhetik. Ezzel mindkét gép elindítható és leállítható, és a mosási ciklusok is figyelhetők.   

 

A FlexWash és a FlexDry folytatva az Activewash (2015) és az AddWash (2016) által megkezdett hagyományt, idén is elnyerte a CES innovációs díját. A készülékek csak az amerikai piacon lesznek elérhetők. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50