Magyarországra is érkezik a HONOR CHOICE termékcsalád vezeték nélküli fülhallgatója

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 30. 14:25

A Honor nemzetközi okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Choice True Wireless Earbuds hamarosan a magyar piacon is elérhető. A Honor Choice termékkategória olyan okoseszközöket takar, melyeket a Honor piacvezető gyártók közreműködésével készít sportoláshoz, szórakozáshoz, utazáshoz, és amelyek egységes felhasználói élményt nyújtanak a mindennapokban. Olyan fejlett technológiai megoldásokat alkalmaznak, mint például a Huawei HiLink, így használatuk átlátható és egyszerű. A Honor Choice termékcsalád az 1+8+N IoT stratégia része, középpontban az okostelefonnal, amihez nyolc otthoni okoseszköz, valamint partnereken keresztül értékesített termékek széles köre kapcsolódik.

Társ, akár egy egész napra 

A Honor Choice True Wireless Earbuds akár 6 órányi folyamatos zenelejátszást vagy 4 órányi beszélgetést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. A könnyű tokkal, ami a töltő is egyben, a fülhallgatót háromszor feltölthetjük, ami így összesen 24 órás használatot biztosít. 

 

 

Kiváló hangzás, gyors kapcsolódás

Az eszköz 7 mm-es, érzékeny membránnal ellátott hangszórója gondoskodik a mély basszusról és a tiszta hangokról. Bluetooth 5.0 támogatásának köszönhetően gyorsan csatlakoztatható okostelefonhoz, a késleltetési időt akár 130 milliszekundumra csökkentve, így a kijelzőn látottakkal szinkronban hallható hangélményt nyújt. A fülhallgatónként két mikrofonnal érkező eszköz hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat, így zavartalanul hallgatunk zenét vagy beszélhetünk telefonon. A Honor Choice fülhallgató támogatja a binaurális szinkron átvitel technológiát.

 

 

 

Ergonómia és intuitív használat

A Honor Choice True Wireless Earbuds ergonomikus kialakításának köszönhetően jól illeszkedik a fülbe, viselése kényelmes és biztonságos. IP54 szabvány szerint bírja a vizet és a port, nem ártanak meg neki az esőcseppek, és sportolás közben is használható. Az intuitívan kezelhető, érintésre aktiválódó gombok és a hang alapú asszisztens segítségével útközben is egyszerű a kezelése.

 

 

Az eszköz Magyarországon augusztus végétől érhető el, 14.900 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50