K&H: újabb, menő fizetési megoldás a mindennapokra

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 29. 15:56

Szeptember végétől a Garmin Pay okosórás fizetési megoldást is elérhetővé teszi a K&H első hazai pénzintézetként ügyfelei számára. A Garmin okosórákba a legismertebb – Mastercard, Maestro – kártyákat lehet digitalizálni, ezt követően a telefonra telepített Garmin Connecttel használhatóak NFC-s fizetésre, azonban fizetéshez elegendő az óra, a telefonnak nem kell a felhasználónál lennie. 

Tovább szélesíti a korszerű, érintésmentes fizetési megoldások palettáját a K&H. 2021. szeptember 28-tól elérhető lesz a Garmin Pay is, amelyet kizárólag a Garmin okosóráival lehet majd használni. 

 

„A Garmin órákat sokan a sport kapcsán ismerik, azonban már egyre kevesebben veszik le edzés után. Részévé vált a mindennapoknak, éppen ezért alkalmasnak kell lennie a fizetésre is, hogy valóban könnyebbé tegye a használója életét. A K&H ügyfelei is élhetnek ezzel szeptember 28-ától.” – mondta a Garmin Pay debütálása apropóján Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője. 

 

 

Népszerű okosóra, népszerű kártyákkal

A Garmin Pay-ben a legnépszerűbb bankkártyák – a Mastercard, Maestro - digitalizálhatóak. A fizetéshez szükség lesz a Garmin Pay Connect alkalmazásra, amely iOS és Android rendszerű telefonokon egyaránt működik.  Ezt követően az arra képes okosórával érintésmentes, kártyás tranzakciót lehet végrehajtani, de ATM-eknél is használható lesz. „Az elmúlt időszak trendjei azt mutatják, hogy a digitalizáció gyökeresen átformálta fizetési szokásainkat és ez éppen az olyan megoldásoknak köszönhető, ami most elérhetővé vált a K&H ügyfelei számára. Ma már nem az a vásárlói dilemma, hogy készpénzzel vagy kártyával fizessen-e, hanem hogy minden fizetési helyzetben a számára legkényelmesebb megoldást választhassa. Ha a mindig kezünk ügyében lévő okoseszközök egyszerű, gyors és biztonságos fizetést tesznek lehetővé, miért keresgélnénk a táskánkban a pénztárcánkat? A Garmin Pay bevezetése egy újabb lökést adhat az innovatív fizetéseknek, ehhez a mérföldkőhöz pedig szeretnénk elsők között gratulálni a K&H-nak” – mondta a bejelentés kapcsán Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

 

Hogy állnak a többiek?

A K&H-nál már régebb óta elérhetőek a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fizetési megoldások. A banknál a Google Pay-tranzakciók összege az idén áprilisi indulás óta havi átlagban 6200 forintot tett ki, a K&H-nál 2019 vége óta elérhető Apple Pay-tranzakciók összege havonta átlagosan pedig 6500 forint. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50