Új audio termékekkel készül a LAMAX a karácsonyra

forrás: Prím Online, 2021. november 24. 20:14

Több új modelljét is a napokban vezette be a magyar piacra a LAMAX. Vezeték nélküli fülhallgatói között már megtalálható a Dots2 Touch és a Trims1 is; Bluetooth hangszóróinak kínálatát pedig a Sounder2 Minivel és a Sounder2 Max-szal bővítette.

A kiváló ár-érték arányú termékeiről ismert LAMAX több új audio eszközét is bevezette a magyar piacra az elmúlt napokban. A cseh gyártó ezúttal is szem előtt tartotta, hogy megbízható és hosszú élettartamú modelljeit megfizethető áron tegye elérhetővé a vásárlók számára.

 

A LAMAX legnépszerűbb vezeték nélküli fülhallgatója, a Dots2 az eredeti fekete mellett már sokak örömére fehér színben is kapható. A Dots2 egy feltöltéssel akár 6 órányi lejátszást biztosít, ami kétszer több, mint a Dots1 esetében. További fejlesztés elődjéhez képest, hogy a dokkoló vezeték nélkül is tölthető, illetve hogy a méretét 30%-kal csökkentették, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülbe. Bolti ára jelenleg 15 000 ft. 

 

A Dots2 most megjelent új változata, a Dots2 Touch legjelentősebb újítása, hogy a nyomógombos vezérlést - a vásárlók visszajelzését figyelembe véve - érintésvezérlés váltotta fel. A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően ez a modell is akár 10 méteres hatótávolságú, megszakítás nélküli zenelejátszásra alkalmas, az AAC és SBC kodekek pedig a legmagasabb minőségű hangzást teszik lehetővé. A Dots2 Touch fekete és fehér színben is megvásárolható, 20 000 ft körüli áron.

 

Szintén mindkét színben elérhető a LAMAX másik új TWS fülhallgatója, a Trims1. Ez a modell dizájn tekintetében tér el társaitól: a füldugó fülből kilógó szárban végződik, amelyben egy beépített mikrofon kapott helyet. A Trims1 ennek köszönhetően nem csak zenehallgatásra, de telefonálásra is kiválóan alkalmas. Bolti ára: 15 000 ft.

 

A LAMAX másik népszerű termékkategóriáját, a Bluetooth hangszórók kínálatát is tovább bővítte. A 20-25 ezer ft-ért kapható Sounder2 számos olyan közkedvelt terméktulajdonsággal rendelkezik, amelyek indokolttá tették egy kisebb és nagyobb teljesítményű változat, vagyis a Sounder2 Mini és a Sounder2 Max megjelenését. Mindhárom típusra jellemző a Bluetooth 5.0; a 360 fokos, egyenletes térhatás; a gazdag és kiegyensúlyozott Beatbass hangzás; illetve a Beatshare technológia, amelynek köszönhetően egy további vezeték nélküli hangszórót csatlakoztathatunk, hogy megduplázzuk a zenei élményt.

 

A Sounder2 Max 50 Wattos teljesítményre és akár 20 órás lejátszási időre képes, IP67 tanúsításával pedig könnyen ellenáll a fröccsenő víznek, pornak vagy hónak. A 15 Wattos Sounder2 Mini a közel 30 órás üzemidejével kompenzálja a szerényebb teljesítményt, védettségét pedig IP66 tanúsítvány igazolja. A Sounder2 Max 30 000 ft-ért, a Sounder2 Mini pedig 12-13 ezer ft-ért vásárolható meg a boltokban.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50