A Sony bemutatja az új Walkman-t

forrás: Prím Online, 2023. január 12. 18:57

A Sony bemutatta az NW-A306 zenelejátszót, a Walkman sorozat legújabb tagját. A lejátszót úgy tervezték, hogy a felhasználók aszerint hallgassák a zenét, ahogy azt a művész elképzelte, kiváló minőségű hangzással és elegáns dizájnnal.

Az NW-A306-ot igényes felhasználóknak tervezték, akik a kiváló minőségű hangzást és stílust keresnek. Ez a kifinomult és kompakt zenelejátszó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rengeteg általuk kedvelt zenét tölthessenek le és streameljenek. Az NW-A306 sorozat célja, hogy felhasználó zsebéből közvetlenül kivételes zenei élményt nyújtson a teljes Wi-Fi kompatibilitásnak, a mindössze 113 grammos tömegnek, valamint a 3,6 hüvelykes (9,14 cm-es) érintőképernyő és a tapintható fizikai zenevezérlők kényelmének és funkcióinak köszönhetően.

 

Az NW-A306 prémium alumíniumból maratott váza kiváló merevséget biztosít az alacsony impedancia, a tiszta, stabil hangzás és a masszív basszus érdekében.

 

 

NW-A306 fő jellemzők

 

Hiteles hangreprodukció

A Walkman számára speciálisan kifejlesztett S-Master HX digitális erősítő technológia kompatibilis a natív DSD formátummal. Csökkenti a torzítást és a zajt a frekvenciák széles skáláján, a gazdag és testes hangzás érdekében, amelyet az új, kiváló minőségű ólommentes forrasztás tovább javít.

 

A legújabb Signature Walkman modellhez hasonlóan az NW-A306 is aranyat tartalmazó reflow forrasztást alkalmaz, amely jelentős hatással bír az összességében jobb hanglokalizációra és a szélesebb hangterjedelemre.

 

A zenelejátszó evolúciós hangzásának megvalósítása érdekében a Walkman-ben egy kettős óra, egy filmkondenzátor és egy finom hangregiszter is precízen elhelyezésre került.

 

 

Továbbfejlesztett DSEE Ultimate a streamelt zene minőségének javítása érdekében

Az NW-A306 Edge-AI (mesterséges intelligencia) és DSEE Ultimate (Digital Sound Enhancement Engine) technológiákkal rendelkezik, amelyek pontosan felskálázzák a tömörített digitális zenei fájlokat magasabb minőségre. A továbbfejlesztett algoritmus most még nagyobb előnyöket biztosít a CD-minőségű (16 bites 44,1/48 kHz-es) veszteségmentes kódolású hangok esetében. Az akusztikai finomhangolások és a dinamikai tartomány helyreállítása gazdagabb, teljesebb hallgatási élményt nyújt.

Az elődmodelljeihez képest továbbfejlesztett DSEE Ultimate segítségével a hallgatók élvezhetik a zenék felskálázását, akár Wi-Fi-vel streamelt, akár letöltött zene hallgatása során. Ráadásul a DSEE Ultimate vezeték nélküli fejhallgatóval is élvezhető.

 

Az NW-A306 a korábbi modellekhez képest hosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, így a hallgatók többet élvezhetik kedvenc zenéiket. Az NW-A306 akkumulátorának élettartama 44,1 kHz-es FLAC lejátszás esetén akár 36 óra, 96 kHz-es FLAC nagy felbontású hanglejátszás esetén akár 32 óra, vagy a streaming szolgáltatás alkalmazással akár 26 óra, hogy a felhasználó igényeit kielégítse.

 

 

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

A termékeket nemcsak stílusosan, hanem a környezetet is szem előtt tartva tervezték. Az NW-A306 csomagolóanyagában nem használtak műanyagot, tükrözve a Sony elkötelezettségét termékei és gyakorlatai környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Árazás és elérhetőség

 

Az NW-A306 ajánlott kereskedelmi ára €330, Európában 2023 januárjától lesz megvásárolható.

 

Kulcsszavak: Walkman Sony

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50