A Httpool by Aleph lett a Microsoft Advertising közép- és kelet-európai képviselője

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 22. 12:59

A Httpool by Aleph, a világ egyik vezető digitális hirdetésekkel foglalkozó vállalata képviseli mostantól a Microsoft Advertising-ot 23 közép- és kelet-európai országban*, köztük Magyarországon is. A cég a Microsoft Advertising kampányainak kezeléséért lesz felelős kereső, felhasználói és vásárlási termékeken keresztül.

A 2023. szeptember 1-től kezdődő együttműködéssel a régióban hirdető vállalatok és ügynökségek a Httpool by Aleph ajánlataival tervezhetnek, amelyek a legújabb hirdetési megoldásokkal és a térség digitális szakembereivel erősítik a Microsoft Advertising kampányait. A partnerséggel a Httpool by Aleph hozzáférést biztosít a Microsoft Bing keresőhöz, a Microsoft Advertising kereső- és felhasználói hálózataihoz, és a Microsoft Edge-hez is, több különböző, magas színvonalú felhasználói élményt nyújtva, mind a fogyasztók, mind a hirdetők számára. A Microsoft élen jár az innovációban, AI alapú technológiát épít be hirdetési platformjába, ezzel új lehetőséget teremt a hirdetőknek. 

 

Ez a megállapodás a két cég között egy már meglévő és sikeres együttműködésre épül, amely Latin-Amerikában és a Karib-térségben – Brazília kivételével – az év elején kezdődött. A Httpool by Aleph annak érdekében, hogy világszerte új fejlődési lehetőségeket teremtsen a hirdetők és ügynökségek számára, tovább fejlesztette a Microsoft-ra specializálódott értékesítési és operatív csapatait, egyedi betekintést nyújtva az ügyfeleknek a médiatervezés, a felhasználói stratégia és a hatékony kampány optimalizálás területeire.  

 

A Httpool by Aleph a közép- és kelet-európai, kiterjedt iparági és platform tapasztalataival segíti a hirdetőket és ügynökségeket, hogy eredményes és lokalizált digitális kampányokat hozzanak létre. Az Aleph határokon átnyúló hitel- és fizetési megoldásán keresztül megkönnyíti a számlázást is a helyi piacokon, ezzel egyszerűsítve a hirdetők és ügynökségek működését.

 

 

A Httpool by Aleph középtávon növelni kívánja a Microsoft-ra specializálódott csapatait Közép-és Kelet-Európában és potenciálisan új lehetőségeket teremtene a régióban általános növekedési stratégiájának támogatása érdekében. A Microsofttal való együttműködés a Httpool by Aleph európai portfólióját is kiterjeszti, hosszútávú növekedési lehetőségeket teremtve a vállalat számára, miközben a Microsoft platformjain jelentős eredményeket ér el a hirdetőkkel és ügynökségekkel közösen. 

 

„A Microsoft Advertising örömmel vesz részt ebben a kiterjedt értékesítési -és marketing együttműködésben. A Httpool by Aleph kivételes helyi szaktudással és kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek segítségével a hirdetők és az ügynökségek csatlakozhatnak a Microsoft hirdetési platformjához, és könnyen elérhetik a Windows, a Bing, a Bing Chat, az Xbox, az Outlook, a Microsoft Start és a harmadik félhez tartozó  kiadói hálózatunk több mint egymilliárd fős, egyre növekvő közönségét" – mondta el Mark Richardson, a Microsoft Advertising európai, közel-keleti és afrikai, valamint latin-amerikai regionális alelnöke.

 

„Nagyon örülünk, hogy bővíthetjük kapcsolatunkat a Microsoft Advertisinggal, és így lehetőséget teremtünk ügyfeleinknek Közép- és Kelet-Európában, valamint további európai piacokon, hogy eredményes kampányokat hozzanak létre a Microsoft termékportfólióján keresztül – beleértve az AI alapú innovációkat is. Ezzel ügyfeleink a régióban elmélyíthetik a fogyasztókkal való kapcsolatukat és folyamatos növekedést érhetnek el" – mondta el Novák Péter, a Httpool by Aleph Magyarországi ügyvezető igazgatója.

 

A Microsoft Advertising több mint egymilliárd emberrel kapcsolja össze felhasználóit a munka és a magánélet legfontosabb pillanataiban. A havi több mint 13 milliárd kereséssel rendelkező Microsoft Advertising egyik legnagyobb erőssége a Windows és a PC területeken a 700 millió havi PC felhasználó keresés a világ 187 piacán. Európában havonta körülbelül 3,1 milliárd keresés történik, 170 millió PC felhasználóval, 45 piacon.

Ha bármilyen kérdése van, és szeretne közvetlenül kapcsolatba lépni a Httpool by Aleph vállalattal, kérjük, használja ezt az e-mail címet: microsoft-global@httpool.com.

 

___________________________

* Albánia, Ausztria, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észtország, Görögország, Magyarország, Izland, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Montenegró, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Már lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem közös ösztöndíjprogramjára

Május 22-től lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem IT és mérnöki területen tanuló nők számára meghirdetett ösztöndíjprogramjára. Az ösztöndíj a diákok tudományos terveinek megvalósításához járul hozzá; a program keretösszege egy évre összesen 5 millió forint és szemeszterenként 4 diák nyerheti el.

2024. május 22. 17:48

Jövőbe mutató megoldások a 10. Smart Factory ConnAction konferencián

Az ipar 4.0 koncepciója több mint egy évtizede tartja izgalomban a termelővállalatokat. Ez idő alatt az ipari termelés digitalizálása és automatizálása, valamint az okos gyártás és az innovatív technológiák használata az egyik legnépszerűbb témává vált, amely még a mindennapi beszélgetésekben is megjelenik. 

2024. május 22. 16:05

Globális jelentőségű mérföldkőhöz ért a mesterséges intelligencia szabályozása

Hosszas jogalkotási folyamat lezárásaként a mai napon az Európa Tanács elfogadta a mesterséges intelligenciáról szóló rendelettervezetet, az EU Hivatalos Lapjában való közzétételtől pedig megkezdődik a visszaszámlálás a rendelet alkalmazásáig. A Deloitte szakértői összegyűjtötték, mit is tartalmaz pontosan a rendelet.

2024. május 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17