Elektronikus üzletviteli megoldás – MFG/PRO eB

, 2001. május 17. 12:45
Több mint 30 cég közel 70 munkatársának részvételével rendezték meg a minap a KFKI ISYS-ben a magyarországi MFG/PRO felhasználók szokásos, éves találkozóját.
A rendezvényen az MFG/PRO termelés- és vállalatirányítási rendszer újdonságairól és a rendszer alkalmazásának kibővítési lehetőségeiről hallhattak a résztvevők.

Ezen a fórumon mutatták be először az MFG/PRO legújabb, MFG/PRO eB nevet viselő verzióját, amely már a teljes körű elektronikus üzletvitel folytatásához szükségesek technológiai elemeket is tartalmazza. Az új verzió a kiterjedt ellátási lánc irányításához szükséges olyan kiegészítő funkciókkal is bővült, mint például a vállalatközi rendeléstovábbítás vagy a projektkezelés. A termék már a hazai felhasználók számára is elérhető.

A felhasználói napon részt vevő cégek többsége már 2-3 éve használja vállalat- és termelésirányítási feladatainak támogatására az MFG/PRO-t, így hatalmas adatmennyiség halmozódott fel náluk a cégek üzleti, termelőtevékenységéről. A KFKI ISYS az MFG/PRO-t fejlesztő QAD cég DSS (Decision Support System) termékét a vállalatirányítási rendszerhez kapcsolva a folyamatos üzletvitelhez, illetve a stratégiai döntésekhez szükséges információk előállítására és sokoldalú elemzésére is megteremti a lehetőséget.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59