Webes platformot fejlesztett az OFFI a hiteles fordításokhoz

forrás Prim Online, 2012. június 12. 17:05

Az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (OFFI)  eddig is élen járt a tökéletes minőségű és hiteles fordításokban, de legújabb fejlesztésüknek köszönhetően szolgáltatásaik már egy gombnyomásra is elérhetők mindazoknak, akik nem elégszenek meg a sok esetben pontatlan webes fordítóprogramokkal.

OFFI az ország első számú fordítóirodája, és bevételének jelentős részét költi szolgáltatásaik javítására, optimalizálására. Mostantól az OFFI weboldalán zárt, titkosított rendszeren keresztül a felhasználó ajánlatot kérhet, megrendelhet és fizethet is online, sőt az elkészült fordítást letöltheti a www.offi.hu oldal ügyfélkapuján. Az online terepen is vezető szerepre törő állami vállalat új webes platformra saját szoftvert fejlesztett, ami tökéletes biztonságot, könnyű és átlátható kezelőfelületet biztosít a felhasználók számára. Emellett olyan adatvédelmi rendszert működtet, amely garantálja, hogy az okiratokban foglalt személyi és egyéb adatok nem juthatnak illetéktelenek tudomására.

Az internetezők – életkoruktól és gyakorlottságuktól függetlenül – már hozzászoktak ahhoz, hogy a webes világban minden információhoz rögtön hozzájutnak. Nem véletlen, hogy az online fordítóprogramok hihetetlenül népszerűek, és rövidebb szövegeknél akár egész pontos eredményeket is adhatnak. Komolyabb szövegeket (szerződések, üzleti jelentések, hivatalos céges dokumentumok) azonban senki sem bíz egy webes fordítóprogramra, hiszen itt a cél a megbízható és tökéletes fordítás. Mivel a tökéletes megoldáshoz is a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben szeretne mindenki hozzájutni, az a legkényelmesebb, ha mindent az interneten intézhet.

A piacvezető OFFI most induló online szolgáltatásának köszönhetően egyszerűsödött a cégek életében óriási jelentőséggel bíró pontos fordítási munkálatok bonyolítása, sőt az online ajánlatkérés segítséget nyújt az okiratok hiteles fordítása és fordításhitelesítése kapcsán is. A hatósági és bírósági eljárásokban a törvényi szabályozás értelmében csak a cég által fordított vagy hitelesített dokumentumok fogadhatók el, illetve bírnak bizonyító erővel.
 

Kulcsszavak: fordítás onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50