Budapestre érkezik az AWSome Day!

forrás: Prím Online, 2018. november 7. 15:02

A vállalatok működése minden méretben egyre összetettebb, ennek kiszolgálásához pedig kifinomult és a célnak megfelelő informatikai háttér szükséges. Ma már számos innovatív megoldás érhető el többek között az adatvagyon gazdálkodás, a nagy rendelkezésre állású, hibatűrő rendszerek megvalósítása, valamint az automatizált informatikai működés kialakítása területén.

Legyen szó hibrid felhő alapú informatikáról, vállalatirányítási és pénzügyi rendszerekről vagy éppen mesterséges intelligenciáról, a megfelelő megvalósítás szakértelmet és odafigyelést igényel. A Total Cloud Consulting (TC2) és az Amazon Web Services (AWS) szervezésében megrendezésre kerülő AWSome Day budapesti rendezvényén a világ legnagyobb felhőszolgáltatója révén választ kapunk arra, hogyan segítik és egyszerűsítik a folyamatokat a legújabb fejlesztések, továbbá, hogy melyek a legmagasabb szintű biztonsági megoldások.

 

Kettős helyzetben vannak ma a vállalkozások: a jelenlegi problémákat meg kell, hogy oldják, de mire reagálnak, addigra a piac újabb igényeket támaszt, ami állandó fejlődési hajlandóságot kíván. Az új helyzetek és a változások kezelése együttesen komoly kihívást jelent, a gazdasági élet támasztotta elvárásoknak a felelősen gondolkodó és működő társaságok pedig szeretnének megfelelni. A megoldáskeresést és a cloud computing erőteljes előtérbe kerülését jól jellemzi az az adat, miszerint az üzleti és informatikai döntéshozók 92%-a állítja, hogy a következő két évben rengeteg informatikai rendszer költözik a felhőbe.

 

 

November 13-án, az AWSome Day budapesti rendezvényén a TC2 szakemberei és meghívott szakértők azt is bemutatják, hogy: 

  • mely szolgáltatások támogatják a vállalati környezet biztonságos felhős üzemeltetését, megfelelve a nemzeti és globális szabályozói elvárásoknak
  • milyen automatizmusok segítik a vállalati informatikai fejlesztéseket
  • hogyan csökkenthető drasztikusan az SAP rendszerek infrastrukturális és üzemeltetési költsége
  • hogyan lehet a felhőben gyorsabban, hatékonyabban üzleti kalkulációkat végezni
  • milyen előnyöket biztosít a VMware Cloud on AWS szolgáltatás
  • hogyan ötvözhetők a mesterséges intelligencia és Amazon Web Services szolgáltatások a mindennapokban

 

A konferencián ezen kívül esettanulmányokon keresztül ismerhetjük meg, mit tapasztaltak a felhasználók a gyakorlatban, mindennapi helyzeteket felvázolva kapunk képet a felhőinformatika megvalósíthatóságának példáiról.

 

Olvassa el a részletes programot, és regisztráljon az ingyenes eseményre!

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36