A TDC komolyan veszi az információs társadalmat

, 2001. december 30. 13:21
Az internet szerteágazó rendszerében sokszor nehéz megtalálni azokat a sarokpontokat, amelyekre sikeres üzleti stratégiát lehet építeni. Az internetezés drága mulatság, a reklámlehetőségek korlátozottak, a kiugró nézettség elérése nehéz, a dedikált szolgáltatások törvényi szabályozása még nem teljes körű. A TeleDataCast Kft. stratégiájának alapvető eleme, hogy tudást és lehetőségeket szállítson házhoz.
Ezt tükrözi Iktabu nevű rendszere, amely a szakértői rendszerek tudásbázisát és elemzési lehetőségeit valósítja meg internetes technológiával. A gödöllői Szent István Egyetemmel karöltve hozták létre az EU-konform területfejlesztési információs rendszert. Adatbázisából a turizmust, az agrárgazdaságot, a munkaerőpiacot érintő adatok és elemzések nyerhetők ki, melyeket összehasonlíthatunk az európai országok hasonló adataival is.

"Másik stratégiai termékünk - mondja Kis Márton ügyvezető - a Gazdasági Informácós Rendszer (rövid nevén: GIR), amely a TeleDataCast Kft. egyik legkiemelkedőbb rendszere. 1998-ban, a projekt indulásának évében szinte egyáltalán nem költöttünk reklámcélokra, mégis sorra jöttek a megrendelők, egymásnak továbbadva a hírt: itt egy kiváló minőségű, olcsó tőzsdei információszolgáltatáshoz lehet csatlakozni. Az idei évtől kezdve komoly marketingtevékenységbe fogtunk: hirdetéseket helyeztünk el több gazdasági szaklapban és kiemelt partnerünk, az MTV teletextjén, valamint augusztusban elkészült televíziós reklámfilmünk is, amely a közeljövőben már látható lesz a különböző csatornákon. A marketing mellett nagy gondot fordítunk a termék funkcionális fejlesztésére és stabil rendelkezésre állásának fenntartására. Így a nem túl kedvező piaci körülmények között is sikerült piaci pozíciónkat megőrizni, és ügyfélkörünket stabilizálni.

Célunk a komplex internetes megoldások bővítése, amelyekhez teljes internet-hozzáférési szolgáltatás is megtalálható kínálatunkban. A technológiai kihívásokhoz alkalmazkodva a TDC fejlesztéseit kiterjeszti a DBC technológia használatán túl a mobileszközökben (WAP, GPRS) rejlő lehetőségek kiaknázására.

A TDC hosszú távú célja, hogy a gazdasági, pénzügyi információszolgáltatás területén a jövőben is meghatározó szereplő legyen Magyarországon. Ön a jelenlegi legkedvezőbb feltételek mellett juthat hozzá egy olyan szolgáltatáshoz, amely gazdasági és tőzsdei döntéseihez nyújt megbízható segítséget.

Keressen! Keressen többet! Keressen minket! A numerikus pénzügyi adatszolgáltatást kiegészítő gazdasági hírek segítségével Ön betekintést kap a világ tőzsdéinek legfrissebb történéseibe. A beépített Technikai Analizátor segítségével tőzsdei értékelések, prognózisok, real-time értékfigyelések készíthetők grafikonon."

Kulcsszavak: TeleDataCast ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50