TeleDataCast kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: TeleDataCast

Ismét pert nyert a TeleData az illegális adatfelhasználókkal szemben

Megnyerte a jogellenes adathasználat miatt indított pert a direkt marketing piacon működő TeleData Kft. a nyíregyházi Dinasztia Hotel Kft.-vel szemben - közölte a TeleData.

2010. június 1. 11:01

Direkt marketing - etikus adatkezelést várnak el az emberek

A potenciális címzettek akkor adnak meg magukról releváns személyes adatokat, ha garanciát kapnak arra, hogy adataikat biztonságosan és etikusan kezelik. A tapasztalat az, hogy a dm-adatbázisokat a cégek és szervezetek gyakran etikátlanul kezeik.

2007. december 13. 09:17

Vegyes vállalatot alapít a TeleTrader és a TDC

Az osztrák TeleTrader tőzsdei szoftverfejlesztő és -adatszolgáltató és a magyar Teledatacast (TDC) tőzsdei- és pénzügyi adatszolgáltató vegyes vállalatot hoz létre, amely január 1-től átveszi a TDC pénzügyi információ-szolgáltató üzletágát - jelentette be kedden Bécsben a TeleTrader.

2005. december 7. 08:22

Stratégiai szövetségben a TDC, az econet.hu és a NAPI Online

A TeleDataCast, az econet.hu, valamint a NAPI Gazdaság üzleti hírportálja, a NAPI Online részvételével TEN név alatt futó együttműködés célja, hogy potenciális megrendelőik az eddiginél jóval egyszerűbben, kényelmesebben, egy helyen vehessék igénybe a három cég minőségi szolgáltatásait.

2005. április 12. 11:25

Az Antenna Hungária eladta tulajdonrészét a TeleDataCast Kft.-ben

Az Antenna Hungária Rt. (AH) a privatizációs felkészülés jegyében értékesítette a TeleDataCast Kft.-ben meglévő 60,58 százalékos részesedését a kisebbségi tulajdonosok által alkotott konzorciumnak - közölte az AH a Magyar Tőkepiacban hétfőn.

2003. október 27. 10:36

Technológiai váltás a Teledatacast Kft.-nél

[smallimage 1 left] 2003. július 15-től, a Teledatacast Kft. Gazdasági Információs Rendszerének elérését internetes és műholdas adatvételi lehetőség váltja fel, a szűk sávszélességet biztosító DBC technológia alkalmazása megszűnik.

Kulcsszavak: TeleDataCast Fornax
2003. június 26. 23:33

A TeleDataCasté a Fornax adatszolgáltatási üzletága

Az Antenna Hungária Rt. tulajdonában lévő TeleDataCast (TDC) Kft. megvásárolja a Fornax adatszolgáltatási üzletágát - írta a Világgazdaság.

2002. március 13. 19:10

Licenc-optimalizálási szolgáltatás a TDC-től

Szoftverlicenc optimalizáláshoz, a cégek szoftverállományának átvilágításához, a jogtisztaság megteremtéséhez nyújt segítséget a TeleDataCast Kft. (TDC) ma bejelentett új szolgáltatása.

2002. február 7. 13:20

A TDC komolyan veszi az információs társadalmat

Az internet szerteágazó rendszerében sokszor nehéz megtalálni azokat a sarokpontokat, amelyekre sikeres üzleti stratégiát lehet építeni. Az internetezés drága mulatság, a reklámlehetőségek korlátozottak, a kiugró nézettség elérése nehéz, a dedikált szolgáltatások törvényi szabályozása még nem teljes körű. A TeleDataCast Kft. stratégiájának alapvető eleme, hogy tudást és lehetőségeket szállítson házhoz.

Kulcsszavak: TeleDataCast ügyvitel
2001. december 30. 13:21

Vezetőváltás a TeleDataCast Kft.-nél

Új ügyvezetője lett Kis Márton személyében az elsősorban bankok, pénzintézetek és önkormányzatok részére úgynevezett data broadcasting (DBC) szolgáltatásokat végző TeleDataCast Kft.-nek.

Kulcsszavak: TeleDataCast +céginfo
2000. november 9. 10:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58