Az NTT DoCoMo erősödő jelenléte Európában

Kollár Csaba, 2002. június 11. 19:32
Az NTT DoCoMo és a hollandiai központú mobilkommunikációs szolgáltató a KPN Mobile N.V. ma írta alá a megállapodást arról, hogy erőiket egyesítve olyan új céget hoznak létre, amelyik a harmadik generációs mobilkommunikációs szolgáltatásokat előbb Hollandiában, majd később Európa-szerte értékesíti.
A szolgáltatások alapját az NTT DoCoMo 3G mobilkommunikációs szolgáltatása jelenti, amelyik jelenleg már működik Japánban. A szerződés értelmében a DoCoMo installálja a FOMA-alapú bázisállomásokat Hollandiában, a KPN Mobile pedig a cég központjában egy FOMA bemutató szalont nyit meg augusztusban. A látogatók itt megismerkedhetnek a legújabb készülékekkel, megtapasztalhatják a FOMA megannyi páratlan tulajdonságát és újdonságát, melyeket egy telefonba “zsúfolnak” bele a fejlesztők. Többek között a mobil internet, az i-motion hang és video-klip értékesítő szolgáltatás, a “Multiaccess” (sokfelhasználós) hang- és adatkommunikáció, a tökéletes hangminőség, a nagysebességű adattovábbítás jelentik ezeket az újdonságokat.

A bemutatószalon olyan látogatók számára lesz nyitva többek között, mint az újságírók, az elemzők, a telekommunikációs szolgáltatók, de természetesen a fogyasztók is betekintést kaphatnak a DoCoMo szolgáltatásaiból. A két cég vezetői közös közleményükben kihangsúlyozták, hogy a “hollandiai szalon csak az első állomása az NTT DoCoMo erősödő európai jelenlétének. Szeretnénk, ha Európa-szerte láthatnák a fogyasztók, hogy jelenleg a 3G technológia segítségével milyen új távlatok nyílhatnak a mobilkommunikációban.”

Kulcsszavak: NTT DoCoMo UMTS KPN

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59