MMS szolgáltatások Franciaországban az SFR és az Ericsson jóvoltából

Kollár Csaba, 2002. december 4. 20:00
A Cegetel-hez tartozó, Franciaország második legnagyobb mobilszolgáltató vállalata, az SFR az Ericssont választotta ki, hogy az általa használt hálózatokon megvalósítsa az MMS technológiát.
Az együttműködés tartalmát tekintve kitér az MMS platform telepítésére és integrációjára is. "Az Ericsson szakértelme és az MMS technológia területén betöltött vezető szerepe a helyi szakértelemmel párosulva biztos alapokra helyezi az MMS szolgáltatásokat és garantálja azok precíz működését" - foglalja össze az Ericsson sajtóközleménye a most aláírt együttműködés lényegét.

Az SFR hasonló optimizmusának adott hangot: "ügyfeleink a közeljövőben megtapasztalhatják az MMS megannyi előnyét, a szövegek mellett a színes képeket és hangokat tartalmazó multimédiás üzenetek küldését és fogadását, ami összességében jó hatással lesz a személyes kommunikációs kapcsolatok fejlődésére is."

A vállalat hálózati szolgáltatás menedzsmentért felelős vezetője szerint "az MMS vezető szerepet játszik majd a fogyasztók, a növekvő mobil-mobil típusú üzenetek tekintetében, egyben új, barátságosabb könnyen használható szolgáltatásokat is lehetővé tesz. Egyszerűség, ergonómia, minőségi szolgáltatás - ezek az SFR értékei, melyeket a mostani megállapodással az Ericssonnal közösen viszünk tovább."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14