Fortune magazin: 3Com - a legjobbak között

forrás Prim Online, 2004. március 11. 12:42

A 3Com bejelentette, hogy a vállalat az amerikai Fortune magazin most közzétett, 2003-as Most Admired Company (A legelismertebb vállalat) listáján a negyedik helyezést érte el a hálózati kommunikációs iparágban.

Az elmúlt három évben a 3Com végig kiváló értékeléseket kapott a Fortune-tól, és stabilan tartja magát a 10 legsikeresebb és legismertebb globális nagyvállalat listájának élmezőnyében. Vállalti ügyfelei számára a 3Com továbbra is költséghatékony, professzionális hálózati megoldásokat kínál. Pénzügyi megbízhatóságáért, technológiai újításaiért, a vezetőség hozzáértéséért és a vállalati eszközök hatékony hasznosításáért ebben az évben a 3Com az eddigi legjobb besorolást kapta.

A Fortune magazin Most Admired Company listáját a független elemző vállalat, a Hay Group állítja össze. Az iparági értékeléshez minden iparági kategória tíz legnagyobb vállalatának működését, ismertségét és sikerességét vizsgálták. 10,000 ügyvezető igazgató, igazgató és biztonsági elemző osztályozta a vállalatot egy egytől tízig tartó skálán az adott iparágra alkalmazható nyolc ismertségi kritérium alapján. Nyolc kritériumot alkalmaztak a hálózati kommunikációs iparágban. Ezek az innovativitás, a dolgozói adottságok, a vállalati eszközök használata, a társadalmi felelősségvállalás, a vezetőség hozzáértése, a pénzügyi megbízhatóság, a hosszú távú befektetés értéke és a termék/szolgáltatás minősége volt.

Kulcsszavak: 3Com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A munkavállalók véleménye alapján idén a Lufthansa Systems Hungária lett a hazai IT szektor legvonzóbb munkaadója

A magyar munkavállalók körében készített átfogó felmérés alapján az idei évben a Lufthansa Systems Hungária Kft-t választották hazánk legvonzóbb munkaadójának az IT kategóriában. A nagy presztízsű elismeréssel idén tizenegyedik alkalommal díjazták Magyarország legnépszerűbb munkáltatóit. A kapcsolódó felmérésből az is kiderült, hogy az IT szektor a dolgozók megítélése alapján továbbra is a legattraktívabb iparág Magyarországon.

2024. május 10. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36