CAworld Las Vegasban: új termékek, új szolgáltatások

forrás Prim Online, 2004. május 31. 09:12
A Computer Associates a CAworld-ön bemutatta a Unicenter Service Management felügyeleti megoldását. Segítségével az igazgatók a rájuk bízott informatikai feladatok üzleti oldalát is minden eddiginél jobban tarthatják kézben.
Manapság ez egyre fontosabbá válik, mert az IT szervezeteknek egyre nagyobb hangsúlyt kell helyezniük a technológiai befektetések mielőbbi megtérülésére és az üzleti célok kiszolgálására.

A portfolió különböző Unicenter menedzsment megoldásokat nyújt, amelyek átfogó informatikai pénzügyi adminisztrációt látnak el, emellett pedig a szolgáltatásnyújtást is felügyelik. Ezeket a megoldásokat a CA integrálta vezető szerviz-, deszk-, szolgáltatás- és pénzügyi eszközmenedzselő termékeibe. A portfolió mostantól kiegészül a CA Technology Services által nyújtott új szolgáltatásokkal is, amellyel az ügyfelek a legjobb ITIL (Information Technology Infrastructure Library) szervizmenedzsment eljárásokat hasznosíthatják.

A CA megoldásával és az ügyfelek számára elérhető legjobb ITIL eljárásokkal az ügyfelek ezentúl egyszerűen állíthatják fontossági sorrendbe, dokumentálhatják és követhetik nyomon az IT befektetések ütemezését és megvalósulását. Emellett az ügyfelek bizonyos szolgáltatásokat egy meghatározott szolgáltatási szinten és költség mellett nyújthatnak. Továbbá a költségek, az eszköztulajdonlás valamint ezzel párhuzamosan a szabályozói igények is jól átláthatóak.

A CA Unicenter Service Management megoldásai három fő területre koncentrálnak:

Szolgáltatástámogatás: üzleti incidens-, változás- és tudásmenedzsment; ide tartozik a Unicenter ServicePlus Service Desk, Unicenter ServicePlus Knowledge Tools és Unicenter ServicePlus Dashboard megoldás egyaránt.

Szolgáltatásnyújtás: katalogizálja az üzleti fogalmakat, finomítja a szerviz szolgáltatási (SLA) szintekre vonatkozó megállapodásokat és vele párhuzamosan pedig figyeli a vonatkozó teljesítményt. Ide tartoznak a Unicenter Service Catalog, Unicenter Service Fulfillment. Unicenter Service Assure és a Unicenter Service Level Management modulok.

Pénzügyi adminisztráció: támogatja az IT költségvetést és tervezést, beleértve a szállítást és a fogyasztást is, az eszköz életciklus-menedzsmentet, számlázó funkciókat és szabályozói megfelelést. Ide tartoznak a Unicenter Service Accounting, Unicenter Service Meter és a Unicenter Argis Portfolio Asset Management modulok.

A Unicenter Service Management segítségével az informatikai vezetők egyszerre tarthatják kézben a költségeket és a használatot, így miközben a rendszert tökéletesen rászabják az üzletmenetre, egyben pedig csökkentik a tulajdonlás költségeit.
Kulcsszavak: vállalatirányítás CA

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Reprezentatív véleménykutatás készült a mobiltárca alkalmazásokkal kapcsolatos felhasználói szokásokról

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) újabb országos reprezentatív közvélemény-kutatást készíttetett: az Egyesület ezúttal a „Mobiltárca megoldások a felhasználók szemével – reprezentatív kutatás a mobiltárca (wallet) alkalmazásokkal kapcsolatos felhasználói szokásokról és attitűdről” témában végezte el a kétfázisú felméréseit.

2024. június 2. 11:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52