Az IT-világ csúcstalálkozója Budapesten

forrás Prim Online, 2004. június 17. 14:00
A 3Com Budapestet választotta első szakmai csúcstalálkozójának helyszínéül, amelyre a világ minden tájáról, összesen 22 országából érkeznek a legnagyobb multinacionális vállalatok felső- és IT vezetői, valamint a 3Com magas rangú döntéshozói.
A helyszínválasztás nem véletlen, hiszen a 3Com Corporation vezetése eddig is több ízben adott hangot véleményének, mely szerint a magyar piac a térségben egyedülálló lehetőségeket kínál a növekedésre. Magyarország jelenleg a GDP 3,2 százalékát költi IT beruházásra, és ezzel az arányokat tekintve alig marad el a hagyományosan európai uniós országok 3,45 százalékos értékétől.

Az amerikai székhelyű, globális 3Com Corporation közel harmincéves fennállása óta először, de hagyományteremtő célzattal rendezi meg Enterprise Council elnevezésű, nagyszabású, háromnapos szakmai konferenciáját, melynek első helyszínéül Budapestet választotta. A vállalat a június 21-23. között megrendezésre kerülő csúcstalálkozón több mint 100 kiemelt ügyfelét látja vendégül Magyarországon. A konferencia során a 3Com Corporation és az iparágban működő prominens partnervállalatainak neves szakemberi tartanak előadásokat a legfrissebb technológiai fejlesztésekről, elsősorban olyan aktuális témák kapcsán, mint a hálózati biztonsági trendek a világban, a vezeték nélküli rendszerek fejlődése vagy az IP telefónia kérdései.

Lehner Tamás, a hét évvel ezelőtt alapított 3Com Magyarország ügyvezető igazgatója az eseménnyel kapcsolatban elmondta, hogy megtisztelő az a döntés, mely szerint a rangos eseménynek hazánk adhat otthont, egyben komoly elismerés a magyarországi leányvállalat számára. A vállalat meghatározó helyet foglal el a magyar piacon is: a lokális hálózati eszközök több, mint 33%-át értékesíti és egyértelműen piacvezető a hazai 10/100-as, úgynevezett Fast Ethernet eszközök területén.
Kulcsszavak: 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36