A QAD elnökhelyettese és MFG/Pro konferencia Budapesten

Kovács Attila, 2004. június 23. 13:21
Mike Lodato, a feldolgozó- és gyártóipari ERP szoftverpiac ismert szereplőjének, a QAD cégnek elnökhelyettese június 24-én, Budapesten sajtótájékoztatón beszélt a cég globális és régiónkat érintő stratégiájáról, illetve mintegy 60 fő részvételével rendezték meg ugyanezen a napon a KFKI Isys Kft. szervezésében az újabb QAD MFG/Pro konferenciát.
A QAD továbbra is határozott lendületet mutat az MFG/Pro vállalati szoftver értékesítése terén a kelet-közép európai régióban. A 2004-es pénzügyi évben a QAD közel 20 százalékkal növelte bevételeit a térségben, messze meghaladva az iparági elemzőknek a vállalatirányítási szoftver gyártókra és általában a szoftveriparra megfogalmazott regionális előrejelzéseit.
A QAD és regionális partnerei több mint 10 éve szolgálják ki a régió a helyi és a multinacionális gyártóit többek között az autóipar, a fogyasztói termékek, elektronikai eszközök és az ipari szektorok (gépgyártás, vegyipar és műanyagipar) területén. Az MFG/Pro alkalmazása a vállalatok számára a készletezési, értékesítési, beszerzési, termelési, pénzügyi és kontrolling tevékenységük támogatását, a vállalati folyamatok valamint a különböző kereskedelmi partnerekkel folytatott tevékenységük összehangolását biztosítja. Mára több mint 300 gyárüzemben használják a QAD megoldásait Kelet-Közép Európában az üzleti műveletek automatizálására, illetve a partnerekkel folytatott problémamentes és hatékony együttműködésre.
Lodato szerint a QAD növekedésének hátterében a kelet-közép európai gazdaságba vetett bizalom áll. A jövőben még nagyobb, 50%-os fejlődést vár a régiónkban. Hozzátette: „a QAD MFG/PRro átfogó megoldást kínál Kelet-Közép Európa gyártással és kereskedelemmel foglalkozó cégei számára a gyártási és disztribúciós tevékenység automatizálására, a pénzügyek kezelésétől kezdve egészen az értékesítésig. Az olyan alkalmazásokkal, mint a QAD Supply Visualization, hatékonyabbá és rugalmasabbá tehetők a szállítói kapcsolatok.”

Visi Dezső, az Isys kereskedelmi igazgatója elmondta a ma 60 ügyféllel rendelkező MFG/Pro 6%-os részesedéssel bír a hazai ERP piacon. További cél: 2006-ig 50%-kal növelni az ügyfélszámot, és ezáltal a hazai feldolgozóipari piacon elérni a 20%-os részesedést.

Az idei MFG/Pro konferencia a bármely vállalati környezeten futtatható, új MFG/Pro EB2 internetes változat bemutatására fókuszált. A tájékoztatón az is elhangzott, hogy az autó-, élelmiszer- és műanyagiparra az Isys külön, ún. előre készített változatokat (MFG/Progresszív) dolgozott ki.
Kulcsszavak: KFKI-Isys QAD ERP +céginfo

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50