KFKI Isys: MFG/PRO vállalatirányítási rendszer a Goldsun Rt.-nél

forrás Prim Online, 2004. július 21. 12:35
A KFKI Csoporthoz tartozó KFKI Isys Informatikai Kft. 2004 júliusában teljes körű az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszer bevezetéséről szóló szerződést kötött az élelmiszeriparban működő Goldsun Rt.-vel.
A Carnex Csoporthoz tartozó Goldsun Rt. piaci szerepének megerősítése érdekében meglévő informatikai alkalmazásainak kiváltása mellett a vállalat folyamatainak korszerűbb informatikai rendszerrel történő támogatása mellett döntött. A projekt keretében bevezetésre kerülnek az MFG/PRO termelési, logisztikai és pénzügyi moduljai, illetve olyan funkciók kerülnek kifejlesztésre, mint a speciális minőség kezelés és készletfoglalás, illetve a tárhelyes készletnyilvántartás és a bértárolási díjak automatikus nyilvántartása.

A Goldsun Rt. vezetése a külső piaci környezethez alkalmazkodó belső vállalati struktúra hatékony kiszolgálását kívánja támogatni a bevezetésre kerülő vállalatirányítási rendszerrel.

Az MFG/PRO rendszer éles indulására tervezetten 2005. januárban kerül sor. A Carnex Csoport és a KFKI Isys közötti együttműködés keretében várhatóan 2004 őszén kerül sor az MFG/PRO rendszer bevezetésére a csoporthoz tartozó Zalabaromfi Rt-nél. A KFKI Isys hazai élelmiszer-ipari ügyfelei között szerepel többek között a Friesland Hungária, a Cerbona Rt. és a Mogyi Kft. is, amelyek mindegyike MFG/PRO vállalatirányítási rendszert használ.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50