A 3Com kibővítette vállalati routerportfólióját

forrás Prim Online, 2004. szeptember 22. 17:07
A 3Com vállalat bemutatta legújabb, 6000-es routercsaládját, amely kifejezetten a vállalati ügyfelek igényeinek kiszolgálására hivatott.
A több különböző beszállító router és switch termékeiből összeállított hálózat ma már mindennapos a nagyobb felhasználóknál. A 3Com hálózati megoldásai mindenfajta üzleti környezetben megállják a helyüket. Az új WAN routerek és LAN switch-ek segítségével a felhasználók optimalizált IP infrastruktúrát hozhatnak létre, olyan újfajta szolgáltatásokat igénybe véve, mint például a VoIP vagy a biztonsági alkalmazások.

A 3Com WAN routerek előnyei a nagyvállalati felhasználók számára


A 3Com WAN routerek sokrétű üzleti és technológiai képességei lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy egyszerre több szolgáltatásra képes hálózatot építsenek, versenyképesebb áron, mint a vetélytársak ajánlatai. Mivel a routerek a biztonságos hang- és adattovábbítás szempontjából a vállalati hálózat kritikus pontjai, a 3Com új router termékeivel továbbfejlesztett redundáns megoldásokat kínál. A 6000-es routerrel az üzemeltetés közben is cserélhető, redundáns tápegységeknek és moduloknak, valamint a dual imagingnek köszönhetően a 3Com kiemelkedő rugalmasságot kínál. A 3000-es DSL termékcsalád bizonyos modelljei ISDN back-up interfészt tartalmaznak.

A 3Com 6000-es routercsalád minden tagja szabványosított, teljes körű szolgáltatásokkal felvértezett termék, és a 3000-es és 5000-es routercsaládokhoz hasonlóan teljeskörűen konfiguráltan kapható. A 3Com routermegoldásaiban nincsenek "rejtett költségek", vagy zavaró memória- és szoftverupgrade-ek, állapította meg a Tolly Group. A 6000-es router több szolgáltatás futtatására alkalmas platform azon vásárlók számára, akik idővel jövőbeni technológiák és szoftverek alkalmazását tervezik. A teljes körű routing protokollokon kívül támogatja az MPLS-t, az SPI tűzfal biztonsági szabványt, Quality of Service-t (QoS) és az Ipsec VPN szolgáltatásokat. A router alaphelyzetben is rendelkezik E1, T1, E3, T3, ADSL és OC-3 ATM interfésszel.

A Tolly Group által nemrégiben lefuttatatott - "Tolly által igazoltan együttműködik a Ciscóval" - tesztsorozat megállapította, hogy a 3Com 6000-es routercsaládja kompatibilis a Cisco routerekkel és egyéb szabványos beszállítók termékeivel. Az új 3Com routerek nemcsak bebizonyították együttműködési képességüket a Ciscóval, de a Tolly megerősítette a termék rugalmasságát és az üzemeltetés közbeni csere lehetőségét is.

További tesztek a Tolly Groupnál megerősítették, hogy a 3Com Router WAN a szabványosított IP RIP és OSPF protokollok segítségével képes együtt dolgozni a Juniper M7i routerrel. Ez az együttműködési képesség ideális megoldás azok számára, akik ezt a beszállítót választották átviteltechnikai rendszerük alapjául. Mindezeken felül, ahelyett, hogy hasonlóan más beszállítók termékeihez több rugalmatlan, egyedi szoftverkódalappal kellene dolgozni, a 3Com egy szabványosított, teljes mértékben feltöltött szoftverkódot használ a routereihez, vásárlóinak pedig könnyebb felhasználhatóságot és rugalmas telepíthetőséget biztosít.
Kulcsszavak: 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36