Ericsson: 3G szerződés Romániában + 3G szolgáltatások Olaszországban

forrás Prim Online, 2005. január 24. 17:47
Az Ericsson és a Vodafone többségi tulajdonában lévő Connex keretszerződést írtak alá Románia első 3G hálózatának kiépítésére
A Connex - Románia piacvezető mobilszolgáltatója - az Ericssont választotta WCDMA hálózatának berendezés-szállítójául. Ez lesz az első hálózat Romániában, mely elérhetővé teszi a legkorszerűbb harmadik generációs szolgáltatásokat.

A szerződésben foglaltak szerint az Ericsson szállítja és telepíti a 3G alap- és rádiós hálózati berendezéseket, elvégzi a rendszerintegrációt és szolgáltatás-optimalizációt, beleértve a különböző berendezés-szállítók közötti integrációt is. Az Ericsson műszaki és képzési támogatást is nyújt az általa szállított megoldásokkal kapcsolatban.

Az Ericsson és az olasz H3G Italy öt évre szóló kizárólagos szerződést írt alá menedzselt szolgáltatások nyújtásáról


Az Ericsson kizárólagosságot garantáló szerződést írt alá a Hutchison Whampoa Csoporthoz tartozó H3G Italy vállalattal, menedzselt szolgáltatások nyújtásáról. A szerződés szellemében az Ericsson veszi át a H3G Italy teljes harmadik generációs hálózatának menedzselését.

A H3G Italy - a világ legnagyobb 3G szolgáltatóinak egyike, Olaszországban mintegy 2,6 millió előfizetővel - az Ericssont választotta stratégiai partnerének a több gyártó berendezéseiből álló 3G hálózatának menedzselésére és fejlesztésére Olaszországban. A szerződés tartalmazza továbbá a berendezések optimalizációját, a H3G Italy korszerű harmadik generációs multimédiás szolgáltatásainak menedzselését, beleértve a szolgáltatási szinteket és az üzleti támogatási rendszereket is.

A szerződés eredményeképpen a H3G Italy öt év alatt mintegy 250 millió eurós megtakarítást érhet el, ami a szolgáltató további fejlesztési terveit segíti, például az ígéretes 3G multimédiás és videoszolgáltatások elterjedését Olaszországban.

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

K&H: négy lépésben a planetáris szuperintelligencia felé

Az emberi gondolkodáshoz hasonlóan működő gépi intelligencia megjelenését szakértők még igen távoli lehetőségként értékelik. Ugyanakkor az MI fejlődése gyorsuló ütemben zajlik. A valódi kérdés nem az, hogy mikorra válik valósággá ‒ hiszen itt van velünk, a mindennapok része. Sokkal inkább úgy kell feltenni a kérdést, hogy milyen fázisokon keresztül alakul ki, és a végén mit hozunk ki belőle mi, emberek – mondja Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője.

2024. május 12. 10:26

Az ASUSTOR és az ULINK megoldása előre jelzi a meghajtóhibát

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 09:19

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

A Rakuten Viber visszatér a Formula E-be

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális vezetője örömmel jelenti be, hogy az ERT Formula E csapattal kötött új partnerség révén visszatér az ABB FIA Formula E World Championshipbe.

2024. május 11. 15:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36