Videókból DVD egy lépésben

forrás Prim Online, 2005. február 6. 11:05
A Creative bejelentette a Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editort, az első videoeditálási képességekkel felruházott Sound Blaster terméket.
"Az USB alapú Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor egy remek hardveres megoldás egy felhasználó összes videoanyagának bármely PC-re való átviteléhez, asztali vagy notebook számítógépen való tároláshoz, vagy akár azonnali DVD-re íráshoz" - mondta Stve Erickson, a Creative audiorészlegének alelnöke.

Hardveres gyorsítású videokódolás és szűrés

Mivel hardveres kódolást használ, a Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy éles, ugrásmentes MPEG és DV kódolást élvezhessenek. A hardveres kódolás széles körben alkalmazhatóvá teszi, nemcsak a szoftveres kódolást használó megoldások esetében szükséges nagy teljesítményű asztali számítógépekkel. A hardveres kódolás által használt fejlett tömörítési technológia nagymértékben csökkenti a digitális kódolás minőségrontó hatásait, mint például a “kockásodás", illetve a részletek elvesztése - még alacsony bitsebesség esetén is - és videoszűrésre ad lehetőséget, amely konzisztens módon csökkenti a véletlenszerű zajok hatását, javítja a video minőséget, és megnöveli a maximális felvételi időtartamot.

"Az LSI Logic DoMiNo processzor biztosítja a ‘Láthatóan Jobb’ DoMiNo FX feldolgozási technológiákat a kristálytiszta videominőség érdekében, bármilyen jelforrásból. Ideális a Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editorhoz, mivel a felhasználók számára ez a legjobb módja, hogy kódolják, tárolják házi felvételeiket, akár a legmodernebb DV kamerával, akár régi videokészülékkel vagy analóg kamerával rögzítették őket" - magyarázza Umesh Padval, az LSI Logic Consumer Products osztályának ügyvezető alelnöke.

Átfogó szoftver a professzionális minőségű videoeditáláshoz és az egylépéses DVD-készítéshez

Még a kezdők is csúcsminőségű DVD mozikat készíthetnek az Ulead MovioFactory 3 SE szoftver segítségével. Az egylépéses DVD írás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy időt és merevlemez-kapacitást takarítsanak meg azzal, hogy a video jelforrásból azonnal, a merevlemez teljes kihagyásával a DVD lemezre kerül a képanyag. A haladó felhasználók számára bonyolultabb editálási műveletek elvégzésére nyílik lehetőség az Ulead VideoStudio 8 SE segítségével. Ez a funkciókban gazdag szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videoanyagot vegyenek át bármilyen külső forrásból, kivágják a szükségtelennek ítélt jeleneteket, átúsztatásokat, és zenét, kísérőszöveget, feliratokat és speciális effektusokat csatoljanak.

"A DVD MovieFactory 3 SE mindenki számára megkönnyíti a gyors álló- és mozgókép-editálást, és olyan DVD-vé alakítást, amelyre büszkék lehetnek" - magyarázza Lewis Liaw, a Ulead Systems, North America elnöke. “Ugyanakkor a Disc-Direct rögzítési technikánk jelentős lépés a DVD számára a VHS szalagok szerepének átvételében. Ezzel a funkcióval a felhasználók közvetlenül DVD lemezre rögzíthetnek tv-adásokat, kompletten, menüvel, és videoanyagok, illetve egyedi menük hozzáadásának lehetőségével."

Kiemelkedő audiominőség zenében, filmek és játékok terén

A THX minősítéssel rendelkező Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor, 24 bites ADVANCED HD(TM) zenelejátszást nyújt 5.1, 6.1 illetve 7.1 csatornás térhatású hanggal, Dolby Digital EX és DTS-ES dekódolással a tökéletes DVD mozi élmény elérése érdekében. Mindezek mellett a több száz vezető játékba integrált technológia, az EAX támogatása realisztikus valósidejű audio effekteket biztosít.

Csatlakoztasson videokamerát, tv-t videokészüléket, és sok mást


A Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor, rendelkezik DV, S-Video és kompozit video, analóg és digitális audio be és kimenetekkel, és egy beépített 4 portos USB elosztóval, amelynek segítségével a felhasználók számára lehetővé válik bármely audio-, illetve videoforrásból származó anyag rögzítése - beleértve a videokamerát, tv-t, videokészüléket is. Bármely editált tartalmat visszakonvertálhatjuk eredeti formátumába, vagy visszajátszhatjuk tv-n, illetve rögzíthetjük videokészülék segítségével.
Kulcsszavak: Creative DVD

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38