Élre tört a Cisco a vállalati hangkommunikáció piacán

forrás Prim Online, 2005. november 30. 14:55
A Synergy Research tanulmánya szerint a Cisco 2005. harmadik negyedévében a hangkommunikációs piacon elért összbevételével megelőzte a hagyományos IP-alközpontok és TDM alapú telefonrendszerek összes többi szállítóját.
Az ágazat vezető piackutató cége, a Synergy Research Group tanulmánya megállapította, hogy a Cisco Systems a 2005. harmadik negyedévében elért összbevételével az első helyet foglalja el azoknak a vállalati hangkommunikációs megoldásoknak a nemzetközi piacán, amelyek felölelik mind az IP alapú, mind pedig a hagyományos vonalkapcsolt rendszereket.

A Synergy Research Group „Piaci részesedések a vállalati hangkommunikációban 2005. harmadik negyedévében” című jelentésében beszámol arról, hogy a Cisco az IP-kommunikációs termékek eladása terén megelőzte minden versenytársát. A Cisco ugyan már évek óta vezető helyet foglal el az IP-telefónia piacán, de ez az első alkalom, hogy több IP-hangátviteli megoldást adott el, mint az összes többi gyártó IP, hibrid és TDM (időosztásos multiplexelés) alapú alközpontos telefonrendszere együttvéve.

A Cisco vezető pozíciója számos konkrét tényezőben nyilvánul meg. A Cisco eddig világszerte több mint hatmillió IP-telefont adott el, ezzel piacvezető szerepe vitathatatlan. A cég üzleti hangkommunikációs megoldásait alkalmazó ügyfeleinek száma világszerte meghaladja a 30 ezret; köztük több mint 80 olyan cég van, amely ötezernél több IP-telefont állított rendszerbe. A Cisco jelenleg közel 12 ezer hagyományos telefonkészüléket vált ki naponta, így a vállalati felhasználóknak módjukban áll megtapasztalni az új kommunikációs rendszerek nyújtotta fokozott termelékenységet, nagyobb rugalmasságot és könnyebb kezelhetőséget.

Kulcsszavak: +céginfo VoIP iptelefon Cisco

Ilyen lesz az első, személyzet nélkül is működő magyar bolt

A tervek szerint már idén nyáron elindulnak az első távfelügyelt boltok Magyarországon. A technológia révén a hagyományos üzletek átalakítást követően személyzet jelenléte nélkül is nyitva tarthatnak, akár 24/7-es üzemmódban. 

2024. május 11. 12:01

A régiós pénzügyi vezetők harmada már teszteli a generatív AI megoldásokat

Közép-Európában már minden harmadik szervezetnek közvetlen tapasztalata van a generatív mesterséges intelligenciával, és mindössze a vállalatok négy százaléka várja passzívan, hogy a versenytársak tegyék meg az első lépést. A régióban négyből három pénzügyi vezető (73%) véli úgy, hogy az AI fontos a vállalatuk stratégiája szempontjából. A Deloitte legfrissebb CFO felmérése szerint a megkérdezett pénzügyi vezetők fele költségcsökkentést vár a mesterséges intelligencia bevezetésétől. 

2024. május 11. 10:22

360 fokos felmérést készített az IAB az influencerpiacról

Kik, milyen platformokon és hányan követnek ma influencereket? Mennyire tartják őket hitelesnek, és hányan vásárolnak terméket ajánlásaikra? Milyen típusai vannak az influencertartalmat fogyasztóknak? És a piaci szakemberek vajon mennyire látják hatékonynak az influenceres együttműködéseket?

2024. május 10. 20:41

Csúcstechnológiás cukormonitorozó rendszert vezet be itthon a magyar 77 Elektronika Kft.

A száz százalékban magyar 77 Elektronika Kft. új generációs, folyamatos cukormonitorozó rendszert vezet be itthon. A hazai piacon úttörőnek számító, magyar nyelven működő, egybeépített szenzor-távadó eszköz az eddiginél sokkal felhasználóbarátabb megoldást biztosít a diabéteszesek számára, amely a nap 24 órájában folyamatosan méri a szöveti cukorszintet. 

2024. május 10. 19:25

Szegedi IT-startupból nemzetközi siker

Kecsmár Zsuzsa, az Antavo Loyalty Cloud társalapítója és stratégiai vezetője nyerte idén a nívós „Év Embere” díjat a Dubaiban megrendezett International Loyalty Awards-on.

2024. május 10. 18:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36