XAPT Hungary: a legeredményesebb MBS partner 2005-ben is

forrás Prim Online, 2006. március 1. 12:58
Az XAPT Hungary Kft-t tüntette ki a "Legeredményesebb Business Solutions Partner" címmel a Microsoft. Az elsősorban közép- és nagyvállalati ügyfélkör számára komplex integrált vállalatirányítási megoldásokat megvalósító XAPT tavaly 23%-kal növelte árbevételét.
A Microsoft több kategóriában is kiemelte az XAPT Hungary Kft. teljesítményét, és a tavalyi év legeredményesebb MBS partnercége kitüntetést is az XAPT kapta a Microsoft partnerrendezvényén. A kezdetektől immár negyedik alkalommal az XAPT kapta ezt az elismerő címet a Microsofttól.

Az XAPT Hungary Kft. sikeres évet zárt - árbevétele 2005-ben 760 millió forintra nőtt a 2004-es 617 millió forintról. A közép- és nagyvállalati Axapta projektek mellett az év során beindult új üzletága, a kis- és középvállalati ERP megoldások, a Microsoft Navision értékesítése és bevezetése. A TARGIT üzleti intelligencia, döntéstámogató megoldás és az AgilePoint üzleti folyamatmenedzsment megoldások iránt is számottevő kereslet mutatkozik. Az év szakmai sikerei közé tartozik, hogy a Microsoft nemzetközi fejlesztőcsapatában az XAPT Hungary szakemberei is helyet kaptak.

"A 2006-os év kilátásai hasonlóan kedvezőek" - mondta Schvarcz Zoltán ügyvezető igazgató. "Hamarosan több új cégnél is megkezdjük az Axapta bevezetését, illetve több helyen a GVOP pályázat kedvező elbírálását várja az ügyfél a szerződéskötéshez. Bízunk benne, hogy megőrizzük szakmai és piaci vezető szerepünket egyaránt. Célunk, hogy a kis, közepes és nagyvállalatok számára teljeskörű eszköztárral álljunk rendelkezésre az anyagi és pénzügyi folyamatok hatékony kezelésére, irányítására és a döntéshozásra - ennek legfontosabb eleme a vállalatirányítási rendszer, de szükség esetén magába foglal üzleti intelligencia, folyamattámogató, vagy egyéb integrált megoldásokat is."
Kulcsszavak: Xapt-hu

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59