Számítógép + internet-előfizetés kamatmentes részletre

forrás Prim Online, 2007. december 3. 11:34

Mostantól azok is élhetnek a világháló nyújtotta határtalan lehetőséggel, akiknek eddig otthonukban erre számítógép híján nem volt lehetőségük: számítógépet és internet-előfizetést együttesen tartalmazó, komplett PC-Net csomaghoz rendkívül kedvező feltételekkel – fix havidíjért, kamatmentes részletre – lehet hozzájutni.

A T-Online, Magyarország piacvezető internetvállalata rendkívül fontos és elengedhetetlen feladatának tartja, hogy azok is lehetőséget kapjanak a számítógépes, internetes ismeretek elsajátítására, saját életesélyeik javítására a naprakész technikákkal, akiknek eddig anyagi helyzete és adottságai nem tették ezt lehetővé. Ezért – a jelentős piaci igényt felismerve – olyan új szolgáltatási csomagot alakított ki, amellyel azok is kipróbálhatják a világhálót, akik eddig nem merték, vagy számítógép híján nem tudták megtenni.

A kialakított PC-Net csomagok nemcsak az ADSL internetkapcsolatot, hanem az ahhoz szükséges számítógépet és a kiegészítő eszközöket; billentyűzetet, monitort, egeret valamint az indulócsomagot (ADSL-modem) is tartalmazzák, amelyeket a T-Online házhoz szállít.

A pénztárcakímélő megoldásnak köszönhetően a felhasználó valóban csak azért fizet, amire szüksége van a kényelmes internetezéshez és számítógép-használathoz: a vállalat a középkategóriás, felhasználóbarát operációs rendszerrel, DVD író/olvasóval és hároméves garanciával rendelkező számítógépeket most a készlet erejéig rendkívüli árkedvezménnyel kínálja. A 9900 forintos egyszeri költséget jelentő PC mellé mindössze havi 4490 forinttól lehet a törlesztőrészletet is magába foglaló internetcsomagokat választani.

A PC-Net csomagok egyszerű és átfogó megoldást kínálnak az internetezésre, amelyek ­– a kamatmentes részletfizetési lehetőségnek köszönhetően – akár a karácsonyi ajándékozáshoz is rendkívül jó és megfizethető ötletet; két éven keresztül alacsony, állandó és tervezhető költséget jelenthetnek, ráadásul a havidíj a hűségidő lejárta után a törlesztőrészlet összegével csökken.

Minden PC-Net csomaghoz a T-Online egy „Netezz velünk!” füzetet is ad tele hasznos tippekkel és trükkökkel, valamint meghívja a Magyar Telekom Internetakadémia ingyenes oktatására, hogy ezzel is segítse a „digitális felzárkózást”, vagyis megkönnyítse a tájékozódást, az eligazodást az internet világában.

Aki tehát szívesen megismerné és használná az internetet, aki szeretne a világhálón böngészni, leveleket írni és fogadni, zenét, filmet letölteni, új recepteket gyűjteni, régi ismerősöket felkutatni az iWiW-en, híreket olvasni és tájékozódni, otthonában dolgozni, de még nincs számítógépe, most minderre valóban minőségi és olcsó megoldást talál. Az ajánlat november 29-től visszavonásig, a Magyar Telekom szolgáltatási területén, a készlet erejéig érvényes.

PC-Net csomagok két éves hűségidővel:



* A PC-Net Light csomag havi 1 GB letöltési forgalmat tartalmaz. A túlfogyasztási díj 990 Ft/GB, melyet a T-Online a valós túlfogyasztásnak megfelelően számláz ki.
** A számítógépet az eszközöket kézbesítő futárnak kell kifizetni készpénzben, számla ellenében.
*** A fel- és letöltési sebességek nem garantáltak. A felhasználói hozzáféréseken elérhető, aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.


A PC-Net csomagokban található számítógép és monitor jellemzői:

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Digitális gyermekvédelmi konferenciát szervezett az NMHH és az ELTE

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé, hogy a bántalmazás önkéntes bejelentése és a monitorozási kötelezettség közösen segítse a gyermekek védelmét az online térben. Többek között ez is elhangzott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar által a gyermekek online bántalmazása elleni védekezésről szervezett konferencián.

2024. május 15. 19:31

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A világ 600 legjobb fiatal egyeteme közé került a Széchenyi-egyetem

Az 501–600. helyen szerepel a győri Széchenyi István Egyetem azon a ranglistán, amelyet a Times Higher Education (THE) május 14-én tett közzé a világ legjobb fiatal egyetemeiről. Az intézmény újabb sikere mögött erősödő kutatási teljesítménye, valamint szoros ipari és nemzetközi kapcsolatai állnak.

2024. május 15. 14:33

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38