T-Home: márkaváltás mától - új kedvezmények és csomagok

Kovács Attila, 2008. szeptember 8. 16:04

Az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikáció és szórakoztató szolgáltatásokra kialakított T-Home márka bevezetése kapcsán tartott ma Budapesten sajtótájékoztatót a Magyar Telekom (MT). A rendezvényen a MT új márkastrktúrájáról, az új T-Home és a megújult T-Mobile márkáról volt szó. Egyebek között elhangzott: a T-Com, T-Online és T-Kábel márkák helyébe lépő T-Home nem csupán névváltást, hanem például egyszerűbb ügyintézést és számlakezelést is jelent. A lakossági vagy közületi ügyfelekigényeinek még inkább megfelelő termékválasztékot (új csomagokat) biztosít a T-Home csapata. Tévé-, internet- és telefoncsomagok külön-külön vagy akár közöselőfizetéssel is megrendelhetők.

Szeptember 8-ától a T-home új termékportfólióval és kedvezményekkel kínálja szolgáltatásait. Az ügyfelek a megújult választékból maguk állíthatják össze a legkedvezőbb csomagokat, és azokra a szolgáltatások számától függően kedvezményeket kaphatnak. Így pl. a 24 tv-csatornát, 2 Mbps-os internetet és telefont tartalmazó csomagot a T-Home Tripla kedvezménnyel már havi 6480 forintért igénybe vehetik. A T-Home és a T-Mobile révén a Magyar Telekom az országban egyedül biztosít tévét, internetet és telefont  vezetéken és mobilon, azaz otthon és bárhol.

A T-Home megjelenésével párhuzamosan megújult a Magyar Telekomot jelképező „T”, valamint a mobilszolgáltatások márkája, a "T-Mobile" is. A korábban már arculatot váltó T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit.

A T-Home új színt szeretne hozni a vezetékes távközlésbe. Az átalakult termékpaletta és a meginduló jelentős hálózatfejlesztés, pl. az október 8-ától már 100 ezer háztartásban elérhető, maximálisan 25 Mbps letöltési sebességű internetet és HDTV-t biztosító technológia az ügyfelek számára új előnyöket kínál majd. A T-Home és a T-Mobile márkák egymást kiegészítve, egyetlen szolgáltatón keresztül a tévét, az internetet és a telefonálást otthon és azon kívül egyaránt elérhetővé teszik. A T-Home ügyfelei maguk válogathatják össze a számukra leginkább megfelelő konstrukciókat, és két szolgáltatás esetén a T-Home Dupla, három szolgáltatás esetén a T-Home Tripla kedvezmény révén mától jelentős megtakarítást érhetnek el (a legnagyobb kedvezmény tv-előfizetés esetén vehető igénybe). Az új kedvezmények a szeptember 8-a után meghatározott csomagok esetén érvényesíthetők, független attól, hogy a szolgáltatást az ügyfél hagyományos vezetékes hálózaton vagy kábelen veszi-e igénybe,  IPTV-re, digitális vagy analóg tv-adásra, hagyományos vagy internetalapú telefonra fizet-e elő.

Az új kedvezmények révén pl. a 24 tv-csatornát és digitális videotékát kínáló IPTV-t, legfeljebb 2 Mbps sebességű internet-hozzáférést és internetalapú DSL-telefont tartalmazó csomag 1 éves hűségnyilatkozattal 6480 forintos havi díjért vehető igénybe. Ebben a csomagban a tv-adók között a közszolgálati, főbb hazai kereskedelmi tv-k, zenei, sport, film- és idegen nyelvű csatornák egyaránt megtalálhatók, a digitális videotékában pedig „kölcsönzési díj“ ellenében 700 film közül lehet válogatni. Az internetcsomag maximálisan 2 Mbps letöltési és 192 kbps feltöltési sebességű hozzáférést, valamint fél GB adatforgalmat tartalmaz, minden további megkezdett GB díja 990 Ft. A havi díjban foglalt DSL-telefonnal a többi DSL-telefon előfizető 0 forintos percdíjért hívható. A korlátlan adatforgalmat és még nagyobb televíziós választékot igénylő ügyfelek számára a T-Home egy éves hűségidő esetén havi 8880 forintért 49 csatornás IPTV-t, 2 Mbps letöltési sebességű, korlátlan internetet, valamint internetalapú telefonálást biztosít.

A fenti csomagokban kínált T-Home IPTV digitális műsorújságot, felvételi lehetőséget, megállítható adást, digitális videotékát is tartalmaz. Az előfizető akár színészre vagy rendezőre is kereshet a műsorok között, a gyerekzárral pedig szabályozhatók az egyes adások elérhetőségei. Kényelmes megoldást jelent kép a képben funkció, a nyelvválasztás (magyarul vagy eredeti nyelven), elérhetők az Origo hírei és a közel negyven webrádió adása. A T-Home IPTV 24 csatornás alapcsomagja egy év hűségidővel meglévő T-Home internet- és tévéelőfizetés esetén T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze havi 1990 forintért előfizethető, a 49 csatornás Családi csomag havi díja hasonló feltételekkel 3390, a 64 csatornás Extra  csomagé 4690 forint. Az egyes csomagok mellé további tematikus kiegészítő csomagok rendelhetők. 

Hasonló csomagok és árak természetesen a T-Home kábelhálózatán is elérhetőek, analóg vagy digitális kábeltévével, kábelnet- és kábeltelefon-szolgáltatással.


Kulcsszavak: T-Home-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Az AI forradalmára fókuszál a HONOR a VivaTech 2024-en

A HONOR bemutatta legújabb AI fejlesztéseit a párizsi VivaTech rendezvényen. Európa egyik legnagyobb tech- és innovációs eseményén a vállalat bemutatta újszerű, készülékalapú mesterséges intelligencia koncepcióját, és a négyrétegű AI stratégiáját. Ezzel együtt bejelentette, hogy a Google Clouddal készülő generatív AI fejlesztése új szintre emeli a felhasználói élményt.

2024. május 22. 19:26

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17