Az Algotech ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését

forrás Prim Online, 2011. július 13. 15:03

Az Algotech – mely vezető szerepet játszik Európában a kontakt centerekhez, az egységes kommunikációhoz (UC), a video átvitelhez és a nagyvállalati informatikai rendszerekhez kötődő technológiai megoldások piacra vitelében – elsőként, és ez idáig a régióban egyedüliként, ismét elnyerte az AVAYA Platina partneri minősítését.

Az Algotech az elmúlt évek során a régió vezető AVAYA partnerévé vált. A Platina besorolási szinttel az Avaya kifejezi elismerését az Algotech magas szintű működése és az Avaya termékek piacra vitele terén eredményei felé.
Az Algotech a legjobban felkészült partnerként szállít és működtet rendszereket az Avaya ügyfeleinél. Regionálisan jelen levő partnerként támogatja az itt működő nemzetközi nagyvállalatokat, csakúgy mint a leginnovatívabb hazai vállalkozásokat. Ügyfelei között olyan cégek szerepelnek, mint: KBC Bank, Europe Assistance, ENI-Tigáz, GDF, Generali, Invitel.

A cég magasan képzett szakember gárdájával kiválóan aknázza ki az Avaya technikában rejlő lehetőségeket, és azokon üzleti kritikus folyamatokat megvalósító rendszereket alakít ki. A projektekben együttműködik a világ vezető rendszer- integrátoraival, többek között a Logica-val, a Dimension Data-val, a Vodafone Central-al.

Az Algotech a magyar piacon a 2011-es évben tovább bővíti tevékenységét, erősítve az üzleti konzultáció és a vállalati folyamattámogatási megoldások piacra vitelét. Regionálisan a cég hosztolt megoldások értékesítésével és tevékenységének új országokba való kiterjesztésével növekszik.

 

Kulcsszavak: +céginfo Algotech Avaya

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megváltás lehetne, a bankok mégis hadilábon állnak a mesterséges intelligenciával

A bankok mindössze 6%-a készített ütemtervet a mesterséges intelligencia tömeges méretű kiaknázására. Míg a banki alkalmazottak tárt karokkal fogadják az MI beépítését, a bankok nehezen integrálják azt.

2024. május 5. 14:17

K&H: Kate tiszta nyereség

Tavasztól a kis- és középvállalkozásokat is segíti Kate, a K&H digitális pénzügyi asszisztense. A mesterséges intelligencia-alapú megoldás egyetlenként az országban hangalapú utasításokat is megért és végrehajt, egyben felveszi a versenyt a legfejlett technológiákkal.   

2024. május 5. 11:59

Nagy a magyar cégek lemaradása a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. 

2024. május 5. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55