Bad Company 2 már a Sony Ericsson Xperia PLAY telefonokon is

forrás Prim Online, 2011. július 22. 14:23

A Sony Ericsson ismét az EA Mobile vállalatával – az Electronic Arts: divíziója –együttműködve  közösen szállít játékokat az  Xperia PLAY-re, a Sony Ericsson gamereknek szánt csúcskészülékére. Most minden idők egyik legnépszerűbb, modern háborús akciójátékát kínálják a felhasználóknak, a Battlefield: Bad Company 2-t.

Az okostelefon kiemelkedő grafikai képességeit és különleges játékvezérlőjét teljes mértékben kihasználva, az Xperia PLAY elsőként kínál valósághű, gyors tempójú játékélményt az Android operációs rendszeren. A Battlefield: Bad Company 2 már letölthető az Xperia PLAY valamennyi, az Egyesült Államokon kívüli felhasználója számára.

Az Xperia PLAY készülékre fejlesztett Battlefield: Bad Company 2 kategóriájában a legjobb háborús szimulátor játékélményt kínálja. A játékosok a levegőből indíthatják az inváziót az irányítófelület segítségével, és foglalhatnak el támaszpontokat a dzsungel hőségében, a sarkköri hóban vagy akár a sivatag homokjában. Öt igen részletesen ábrázolt csatatéren tizennégy egyszemélyes küldetéssel kerülhetnek a játékosok az akció világának kellős közepébe. Az akár 14 fegyverből álló arzenálban a késtől a rakétagránátig rengeteg harceszköz szerepel, miközben az akciót különféle típusú járművek – akár tankok vagy helikopterek – fedélzetéről irányíthatják.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50