T-Mobile: új internetcsomag és gyorsabb mobil-adatátvitel

forrás Prim Online, 2004. október 28. 13:20
A T-Mobile GPRS 300 néven december 1-jétől a mobilinternetet rendszeresen használó ügyfeleinek új előnyös díjcsomagot vezet be, és 2004. december végére az EDGE-lefedettség megtöbbszörözésével Budapest majdnem egész területén nagyobb sebességű mobil-hozzáférést kínál a világhálóhoz.
2004. december 1-jétől a GPRS 300 díjcsomagot a mobilcég előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt igényelhetik, így havi 6000 forintért 300 MB-nyi adatot forgalmazhatnak. A csomagban foglalt adatmennyiség felhasználásában nincs megkötés, azaz a nap bármely szakában használható az internet és küldhetők, fogadhatók az e-mailek. Amennyiben az átlagos felhasználást figyelembe véve nagyjából 60-80 órányi folyamatos internetezésre elegendő adatmennyiség kevésnek bizonyulna, a csomag előfizetője alacsony forgalmi díjak mellett továbbra is használhatja a szolgáltatást. Ebben az esetben csúcsidőben 2, csúcsidőn kívül 1, éjszaka 0,30 forintba kerül 10 kbyte forgalmazása. A Mobil Internet csomagot használók átalánydíjas kiegészítő csomagot rendelhetnek, így a már meglévő 50 MB mellett további 250 MB-ot használhatnak fel és ezen felül kedvezőbb forgalmi díjakkal számolhatnak. Mindkét csomag díja magában foglal egy 10 MB-os t-email postafiókot és 50 db, 750 forint értékű értesítő SMS üzenetet is.

EDGE-lefedettség Budapesten

Tavaly év végén a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként és egyedüliként vezette be a gyorsabb EDGE szolgáltatást, amely decemberre Budapest területének több mint 90 százalékán elérhető lesz. Az EDGE révén arra alkalmas készülékkel ISDN-hez hasonló, a GPRS-nél átlagosan háromszor gyorsabb átviteli sebességgel lehet internetezni, és nem csak a fájlletöltés, hanem a nagyobb méretű e-mail-ek küldése is lényegesen gyorsabbá válik. A legkorszerűbb GSM technológia alkalmazásával szoftveres tömörítés és minőségromlás nélkül a gyakorlatban akár 100 kbps letöltési és 50 kbps feltöltési sebesség érhető el. Használatához GPRS szolgáltatásra és megfelelő készülékre van szükség, azonban a GPRS-en túl külön beállításokat nem igényel és díjazása megegyezik a GPRS-szel. A T-Mobile hamarosan az EDGE elérésére alkalmas kártyatelefonokkal bővíti kínálatát és a gyors mobilinternet - a telefont modemként alkalmazva - asztali számítógépekkel is használható. Az EDGE lefedettségi térkép a www.t-mobile.hu oldalon egyéni ügyfelek részén, az Ügyfélszolgálat menüpontban érhető el.
Kulcsszavak: EDGE T-mobile-hu GPRS

Registry Finder 2.50.1.0

Paneles elrendezésű, könnyen használható registry kereső és szerkesztő alkalmazás. A hatékony és gyors programmal a keresés mellett egyszerűen lehet létrehozni, törölni, átnevezni, módosítani értékeket.

2021. június 13. 17:22

EssentialPIM 9.9

Az EssentialPIM egy komplett személyi információs menedzser. Találkozókat, feladatokat, jegyzeteket, névjegyzéket, jelszókat, vagy e-mail üzeneteket tárolhatunk és szerkeszthetünk egy grafikus és könnyen hozzáférhető formában.

2021. június 13. 17:19

A biztonság legyen egyszerű, intelligens és mindenhol elérhető

A világ egyre inkább a hibrid és távoli munkavégzés irányába mozdult el az elmúlt időszakban, és ez a trend – ami persze az irodai munkahelyekre vonatkozik - várhatóan a jövőben is velünk marad. A felhasználók most már elvárják, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről tudjanak csatlakozni, miközben az IT-csapatok ugyanazokat a komplex és időigényes megoldásokat alkalmazzák. 

2021. június 13. 15:53

A túl optimista felsővezetők veszélyeztethetik a digitális átalakulást

A cégek felsővezetőinek több, mint 80%-a gondolja azt, hogy vállalatuk digitálisan felkészültnek számít, viszont a menedzsereknek már csak 58%-a ért egyet ezzel az állítással az ABBYY, egy vállalati digitális intelligenciára szakosodott cég legújabb kutatása szerint. A kutatás során 1200 informatikai döntéshozót kérdeztek meg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban és Japánban olyan cégeknél, amelyek több mint 1000 alkalmazottal rendelkeznek. Az is kiderült, hogy a menedzserek viselik leginkább a digitális átalakulás (digitális transzformáció – DX) súlyát és kihívásait, elmondásuk szerint 2,5-szer több felelősség hárul rájuk, mint a C-szintű vezetőkre. Mindez a vállalkozásokon belüli aggasztó ellentétre mutat, ami a jövőben elpazarolt beruházások és elszalasztott lehetőségek sorát idézheti elő.

2021. június 13. 12:41

Magas termelékenység, alacsony költségek

Egyre több iparági szereplő ismeri el, hogy elérkezett az idő a belső logisztikai folyamatok újragondolására. Sokan közülük az automatizált megoldásokhoz fordulnak, egész pontosan autonóm mobil robotokhoz (AMR-ek). Az együttműködő mobil robotok új generációja optimalizálja a munkafolyamatokat, függetlenül attól, hogy milyen feladatot, melyik iparágban kell elvégezni, és így rugalmas intralogisztikát és zökkenőmentes gyártást tesz lehetővé. Annak ellenére, hogy az AMR-eket leginkább az autó- és elektronikai iparban alkalmazzák, többek közt az FMCG szektor kihívásaira is válasszal szolgálnak.

2021. június 13. 10:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29