újdonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: újdonság

Azonnali üzenetküldés a Tumblrön

A Yahoo frissítette a Tumblrt. A szolgáltatással immáron azonnali üzeneteket is küldhetnek majd a felhasználók.

2015. november 24. 10:20

Office újdonságok egy csokorban

Az elmúlt időszakban számos új funkciókkal és szolgáltatássokkal bővült az Office 365, melyek a teljes termékpalettát felölelik.

2014. december 2. 15:29

A SUSECon 2014 éves konferencián számos újdonságot bemutattak

A SUSE éves konferenciáján, a SUSECon rendezvényen számos fontos újdonságot és bejelentettek, többek között, hogy SUSE Linux Enterprise-t használó ügyfelek leállás nélkül telepíthetik a frissítéseket. Kiderült továbbá, hogy béta tesztelési fázisba érkezett a SUSE tárhelymegoldása, támogatják az SAP HANA platformra fejlesztő startupokat, és új lehetőségeket kínálnak az ügyfelek és a felhőszolgáltatók számára.

2014. november 24. 16:31

Kisebb időutazás a Google Street Viewval

A Google Street View új funkciójával akár 2007-ig is visszamehetünk az időben, és megnézhetjük, egyes helyek és épületek hogyan változtak azóta.

2014. április 24. 10:03

Hasznos újdonságokkal bővül a Skype

Új funkciókkal gazdagodik a népszerű chatprogram, a Skype. A több eszközön csevegő felhasználók számára hasznos újításokkal érkezik. A frissített verzió már ingyen elérhető.

2014. február 17. 14:53

Windows 8.1 újdonság, amely megmentheti a Microsoftot

Csütörtökön debütált a Windows 8.1, melyet a W8-as felhasználók ingyenes frissítésként letölthetnek. A Windows 8-cal lefelé ívelő pályája állt a Microsoft, a 8.1 azonban megmentheti a vállalatot.

2013. október 21. 10:54

Szerkeszthetők a Facebook posztok

Ha esetleg még nem vettétek volna észre androidosok, jó hírünk van számotokra. Végre a Facebook posztokat is lehet utólagosan szerkeszteni, és hamarosan iOS-en is megjelenik ez az opció.

2013. szeptember 30. 12:33

Google Fordító – már a webes felületen is használhatjuk a kézírás funkciót

Ma gördült ki a Google fordítóprogramjának legújabb funkciója, a kézírás. A webes felületen elérhető újdonsággal saját kezünkkel is leírhatjuk a fordítandó szót, kifejezést.

2013. július 26. 16:14

Terítéken az Android 4.3 Jelly Bean újdonságai

A Google tegnapi sajtóeseményén tárult a nagyközönség elé az Android operációs rendszer legújabb verziója, a 4.3 Jelly Bean. A keresőóriás még édesebbé tette a zselés cukorkát, de átütő erejű fejlesztések nem, csak kisebb újítások kerültek bele.

2013. július 25. 14:28

Újdonság a Facebooktól – fotókomment az oldalaknak is

Körülbelül egy hónapja, hogy a Facebook bevezette a képekkel való hozzászólás lehetőségét, azonban mindezidáig csak felhasználók számára volt elérhető. Mostantól viszont az oldalak is élhetnek a lehetőséggel.

2013. július 19. 13:42

Újított a Facebook – stickerek az asztali verzióban

Ha a Facebook chaten hangulatjelet küldenél, látványos újításra lehetsz figyelmes. A megszokott emotikonok mellett ugyanis megjelentek a stickerek is, vagyis a nagy „matricák”.

2013. július 4. 11:04

„Gyors cselekvés” gombbal újít a Gmail

A Gmail szerdán mutatta be új „quick action” vagyis gyors cselekvés névre keresztelt gombját, ezzel segítve a felhasználók dolgát abban, hogy úgy kezeljen bizonyos e-mailekre, hogy megnyitná azokat.

Kulcsszavak: újdonság Gmail
2013. május 17. 12:18

HTC One – számos újdonsággal a Vodafone kínálatában

A HTC One a Vodafone kínálatában három újdonsággal kápráztatja el a vásárlókat. A HTC BlinkFeed folyamatosan hírekkel frissülő kezdőképernyőt, a Zoe a fényképezés újragondolását, míg a HTC BoomSound minden eddiginél jobb hangzásvilágot hoz magával.

Kulcsszavak: HTC One Vodafone újdonság
2013. május 15. 10:45

A Google folyton fejleszt – új közösségi funkciókat adott a Drive-hoz

A cégóriás hivatalosan is bejelentette, hogy Drive szolgáltatását új közösségi funkciókkal bővíti, amelyek a közös munkavégzést könnyítik.

2013. április 26. 16:36

Emigrálj egy hétre a Szigetre!

Légy tagja te is a Fesztiválköztársaságnak, zökkenj ki a szürke hétköznapokból, élvezd a szabadságot – legalább egy hétig a Szigeten. 

2013. március 27. 14:42

Siker és újítás a Prezinél

Jól megy a szekér a Prezinél, ugyanis tavaly óta sikerült megdupláznia felhasználóinak számát, ennek örömére új szolgáltatásokat és kezelőfelületet vezetett be.

2013. március 13. 16:10

Új szolgáltatások és megújult dizájn a Kütyü Magazin weboldalán

A Kütyü Magazin idén februárban bővítette szolgáltatásai körét. Az új dizájn mellett mobilkészülékekre optimalizált weboldallal és közel 15.000 termékes webshoppal várja a technikai újdonságok iránt érdeklődőket.

2012. február 15. 09:37

Tapintható érintőképernyőt fejleszt a Microsoft

A Microsoft egy olyan technológiát szabadalmaztatott a minap, amelynek segítségével a jövőben az érintőképernyők felülete a hátsó megvilágítástól függően, kitapinthatóan megváltozik.

Kulcsszavak: újdonság Microsoft
2010. december 1. 08:04

Tudja a szöveg, hogy olvassák

Ha az ember sebesen olvassa a képernyőn megjelenő szöveget, a kulcsszavak kiugranak, a "töltelék szöveg" azonban háttérbe szorul. De mi lenne, ha a szöveg "tudná", hogy olvassák? Ezt a gondolatot vették alapul annak az új olvasóprogramnak a fejlesztésekor, amelyet a frankfurti könyvvásáron mutattak be.

Kulcsszavak: újdonság
2009. október 16. 18:07

Toshiba üzemanyagcella-töltő két hónapon belül

A Toshiba új elnöke azt ígéri, hogy cége a sok halogatás után két hónapon belül végre valóban piacra dob egy hordozható üzemanyagcella-töltő eszközt, ami megnyithatja az utat a DMFC energiaforrásos készülékek előtt.

Kulcsszavak: Toshiba újdonság
2009. augusztus 6. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult. 

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58