Honeywell kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Honeywell

Vezető gyógyszergyárat tesz fenntarthatóbbá a Honeywell

A Honeywell bejelentette, hogy együttműködésre lép a Teva Pharmaceutical Industries Ltd. vállalattal (NYSE és TASE: TEVA). Az együttműködés célja, hogy csökkentsék az energiafogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást a vezető generikus gyógyszergyártó debreceni üzemében.

2023. július 22. 10:37

Honeywell szoftverek hazai egyetemeken, a folyamat-szimulációban és -irányításban

A Honeywell bejelentette, hogy két vezető magyar felsőoktatási intézményben – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) és a veszprémi Pannon Egyetemen (PE) – az amerikai cég szoftverének a felhasználásával a diákok technikai szaktudása fejlődését segítik elő, a folyamat-szimuláció és folyamat-irányítás területén, javítva ezzel is a hallgatók jövőbeni munkaerő piaci esélyeit.

2008. december 10. 12:21

Honeywell-Novell személyazonosság-kezelési megoldás

A Novell bejelentette, hogy vezető személyazonosság-kezelési termékét a Honeywell a hozzáférés-szabályozási biztonsági platformjába integrálja.

2007. június 12. 16:03

Nőtt a Honeywell eredménye

A Honeywell International elektronikai vállalat a vártnál jobban teljesített a harmadik negyedévben a nyugdíjkiadások növekedése ellenére.

Kulcsszavak: Honeywell
2004. október 21. 08:29

A BT öt éves telekommunikációs megállapodást kötött a Honeywell-el

A BT öt évre szóló outsourcing szerződést kötött a Honeywell-el, a különböző technológiák és gyártás globális vezetőjével. A megállapodás szerint a BT 220 Honeywell telephelynek nyújt majd kommunikációs és hálózati szolgáltatásokat szerte nyugat-európában.

2003. március 7. 15:46

A Honeywell további négyezer állást számol fel

Az amerikai Honeywell elektronikaipari csoport bejelentette, hogy még az idén további négyezer állást megszüntet, a korábban előre jelzett 12 ezren felül. A teljes leépítés a munkaerő 13 százalékát teszi ki.

Kulcsszavak: Honeywell +céginfo
2001. szeptember 26. 07:42

Honeywell - 92 százalékos nyereségzuhanás

A Honeywell International kedden közölte, hogy nettó nyeresége a második negyedévben 92 százalékkal zuhant a tavalyi év azonos időszakához képest, beleértve a General Electric-kel tervezett házasság 651 millió dolláros költségét is.

Kulcsszavak: +céginfo Honeywell
2001. július 25. 07:39

A General Electric és a Honeywell fellebbezhet

Az amerikai General Electric és a Honeywell két hónapon belül belül bíróságnál fellebbezhet az EU versenyfelügyeletének keddi adminisztratív döntése ellen, amellyel megakadályozta, hogy a General Electric 42 milliárd dollárért felvásárolja a Honeywellt.

Kulcsszavak: +fúzió jog Honeywell EU GE
2001. július 5. 07:46

A GE mégsem veheti meg a Honeywellt

Az amerikai General Electric Co. (GE) 41 milliárd dolláros ajánlata a Honeywell International Inc.-re mégis megbukik az EU versenyfelügyeletének ellenállásán.

2001. július 2. 07:22

A General Electric megszerzi a Honeywellt

A General Electric amerikai ipari csoport megállapodott a Honeywell elektronikai és gépipari vállalattal abban, hogy 45 milliárd dolláros részvényértéken megvásárolja ez utóbbi céget - jelentették a hétfői amerikai lapok.

2000. október 24. 09:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15